Keresés

Aktív témák

• Dryman

őstag

válasz Xantomas #15 üzenetére

Csak most került hozzám a napokban méghozzá úgy hogy el kellett adnom a 2800+ sempronomat, és mivel sehogy sem ment el, gondoltam veszek egy deszkát alá ismerőstől!
    Vettem a lapot, aztán meg kollegám testvére ( a leendő vevő) benyögte hogy a csúcsszuper A7V8X alaplapja mégiscsak ismeri a sempront bios frissítés után és így nem kíván áldozni az alaplapra.......hát vertem is a fejemet a falba hogy miért is hitelezek másoknak előre aztán meg csak áll benne a pénzem......
    Mindegy a Sempron 2800+ procit azért megvette, azóta meg vettem egy 2400+-os sempront, mert kellett az alatta lévő lap és a srác csak azzal együtt adta.....

Tisztelt érdeklődők!
    Elfoglaltságaim miatt a közeljövőben nem tudok megfordulni pesten, így a postai utánvét, vagy a bankszámlára történő utalásos módszer járható.
    28-án két hét múlva utazom Szarvasra, M1-M0-M5 utvonalon....maximum ha valaki kijön ezen utírányon át tudja venni az szóbajöhet.
    Gyulai barátomtól meg elnézést kell kérjek de valószínűleg nem fogalmaztam elég egyértelműre a dolgot......tehát 28-án vagy 29-én tudnám átadni .

Aktív témák