Aktív témák
-
Translator
tag
Megvan még?
-
Dryman
őstag
A processzor gazdára talált egy másik lap társaságában, viszont az ASUS alaplap továbbra is eladó!
-
DCS
csendes tag
Hi!
Proci eladó? -
Istencsapása
tag
grrr...
vettem egy másika pont ilyen lapot grr.....
egyenlőre az ia tök jó de lehet a dtieddel jobban jártam volna...
a tiéden van wireless lan?....
na mindegy a lényeg, hogy sajna már nem köll
de azt mindenképp megjegyezném, hogy nálam piszok gyorsan bootol és a sata chipe is elméletileg ugyan az mint a gigabyte lapomon mégis kb harmad annyi idő alatt beismeri a cuccokat bootolásnál
mindenkinek csak javasolni tudom ez a legjobb socket A-s alaplap
Írtam volna hamarabb is csak nem néztem a topicot -
Dryman
őstag
Akkor ismét eladó a lap 12K-ért !
Várom Istencsapása ismételt jelentkezését. -
Dryman
őstag
Ha Suvi nem jelentkezik estig, akkor Istencsapása a befutó az alaplapra, a procitmeg majd eladom külön......
Suvi Kollega ajánlatait másik NF7-et kínáló topikban is láttam, így kicsi a valószínűsége hogy pont ezt a cuccot venné meg, de övé a döntés, nekem pedig csak jó lenne ha processzorral együtt menne el az alaplap. -
Dryman
őstag
Csak most került hozzám a napokban méghozzá úgy hogy el kellett adnom a 2800+ sempronomat, és mivel sehogy sem ment el, gondoltam veszek egy deszkát alá ismerőstől!
Vettem a lapot, aztán meg kollegám testvére ( a leendő vevő) benyögte hogy a csúcsszuper A7V8X alaplapja mégiscsak ismeri a sempront bios frissítés után és így nem kíván áldozni az alaplapra.......hát vertem is a fejemet a falba hogy miért is hitelezek másoknak előre aztán meg csak áll benne a pénzem......
Mindegy a Sempron 2800+ procit azért megvette, azóta meg vettem egy 2400+-os sempront, mert kellett az alatta lévő lap és a srác csak azzal együtt adta.....
Tisztelt érdeklődők!
Elfoglaltságaim miatt a közeljövőben nem tudok megfordulni pesten, így a postai utánvét, vagy a bankszámlára történő utalásos módszer járható.
28-án két hét múlva utazom Szarvasra, M1-M0-M5 utvonalon....maximum ha valaki kijön ezen utírányon át tudja venni az szóbajöhet.
Gyulai barátomtól meg elnézést kell kérjek de valószínűleg nem fogalmaztam elég egyértelműre a dolgot......tehát 28-án vagy 29-én tudnám átadni . -
Xantomas
őstag
Imádlak
Mikor kerestem k7es lapot, miért nem szóltál, hogy várhatóan eladó lesz? Egy 6-ost megspórolhattam volna. Pár napja vettem vadonat újonnan a ''júzerszből''.
Az ASUS A7V8X-es, megpusztult északi hidast, hogy tudom eljuttani hozzád? Azt mondtad talán kellenek róla a kondik. Nem kérek érte semmit.
(tudod, az ''offoló'')
[Szerkesztve] -
Istencsapása
tag
én hívtalak telefonon. akkor másé az elsőbbség, és nekem csak a lap kéne bp-re
köszi -
Istencsapása
tag
engem érdekel a lap Budapest jáccik?
-
Dryman
őstag
Gyulán laksz?
Akkor Te földim vagy, nem rég költöztem ide Győrbe!
Szarvas mellett Békésszentandráson laknak szüleim.
28-án megyek le az Alföldre esküvőre, így ha addig ráér, akkor akár személyesen is tudnánk találkozni. persze ha el tudsz jönni a cuccért busszal 60kilométert
Memóriát sajnos nem tudok hozzá adni, de egy minőségi réztalpas Glacialtech Iglooo 2520-as típusú csendes hűtést 3K felárért igen...még egyszer sem volt használva, megvettem de nem kellett mert a srác dobozos procit vett a laphoz...bolti ára 3470, ezzel is spórolnál...de nem akarom eröltatni.
ha nem akarsz várni, akkor mehet postai utánvéttel, de az egy kicsit megdrágítja kb 1,8K -
Dryman
őstag
Fel!
-
Dryman
őstag
az első UP!
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Eladóvá vált egy ASUS A7N8X-E Deluxe alaplap, ez volt az Asus K7 palettán a legfelszereltebb lap, mindene megvan, a HDD kábelek és sata kábelek még bontatlan zacsiban pihennek.
Teljesen megbízható működés, garantált tuning lehetőségek!
Na rajta! Az alaplap ára 12K
Igény esetén Sempron 2400+ Processzorral is mehet az üzlet. +10K
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest