Keresés

Aktív témák

• Freezura

tag

válasz dts #3 üzenetére

Hi!
    Szóval, Pontról pontra! Tv-re is ki lehet küldeni közvetlenül, csak én egy videót iktattam közé, hogy felvegyem a GAME-t. Én nem az eredeti ABIT-os driver-t, hanem a 28.32-es DETONATORXP drivert használom. Miután rákötöttem a kompozit-RCA csatlakozót a videóra és a hangkártyából a hangot bekapcsoltam a gépet. Ekkor rögtön bejött az nView telepítő varázsló (a DETONATOR rakja föl), amit én tovább Continue-ztam (elég sok minden kérdez). Ezután képernyő tulajdonságok..>Speciális..>nView. Ott látsz egy monitort. Ez az aktuális monitorod. Fönt látsz beállításokat. Válaszd a klónozást. Ekkor két monitor lesz a képernyőn. A másodikból tudsz csinálni TV kimenetet, menj rá a másodikra jobb gomb, tulajdonságok. Állíts be neki PAL rendszert és ha minden igaz, már lesz a TV-n is kép. Még felbontást is tudsz adni neki. Nekem 1024x768 van és tökéletes a TV-n a kép.
    Lehet, hogy valamit egy kicsit rosszul írtam, de a gépem otthon van, ebben a munkahelyi gépben meg csak valami alaplapi förmedvény van.
    Sikeres TV-zést!

• Freezura

tag

válasz dts #1 üzenetére

Hi!
    Én is most vettem egy GF4 MX440-et, igaz ABIT-ot. Megnyugtatlak nem kell semmiféle külön progi ahhoz, hogy TV-re rákösd! Én fölraktam az aktuális DETONATOR-t, leállítottam a gépet, rákötöttem a videót, újraindítottam a gépet, az NView telepítő már is érzékelte, hogy valami rá van kötve, már is tudtam klónozni másik monitort amit beállítottam TV kimenetnek és KÉSZ!

Aktív témák