- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
dts
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Este kipróbálom.
-
Freezura
tag
Hi!
Szóval, Pontról pontra! Tv-re is ki lehet küldeni közvetlenül, csak én egy videót iktattam közé, hogy felvegyem a GAME-t. Én nem az eredeti ABIT-os driver-t, hanem a 28.32-es DETONATORXP drivert használom. Miután rákötöttem a kompozit-RCA csatlakozót a videóra és a hangkártyából a hangot bekapcsoltam a gépet. Ekkor rögtön bejött az nView telepítő varázsló (a DETONATOR rakja föl), amit én tovább Continue-ztam (elég sok minden kérdez). Ezután képernyő tulajdonságok..>Speciális..>nView. Ott látsz egy monitort. Ez az aktuális monitorod. Fönt látsz beállításokat. Válaszd a klónozást. Ekkor két monitor lesz a képernyőn. A másodikból tudsz csinálni TV kimenetet, menj rá a másodikra jobb gomb, tulajdonságok. Állíts be neki PAL rendszert és ha minden igaz, már lesz a TV-n is kép. Még felbontást is tudsz adni neki. Nekem 1024x768 van és tökéletes a TV-n a kép.
Lehet, hogy valamit egy kicsit rosszul írtam, de a gépem otthon van, ebben a munkahelyi gépben meg csak valami alaplapi förmedvény van.
Sikeres TV-zést! -
BobMaster
senior tag
Szia! Az ASUS Live a TV-ines kártyákkal használható, a rákötött kábelen lehet vene a monitoron TV-t nézni. Asus (és a törpiek) meg kölségkímélés szempontjából stócba nyomja az universal CD-ket, legfeljebb más a szitázás rajta.
A klónozás azt jelenti, hogy ugyanazt látod a TV-n, mint a monitoron. A Matrox oldalán olvasgass egy kicsit a két megjelenítő egyidejű használatának lehetőségeiről , ebben most ők a májerek. -
Freezura
tag
Hi!
Én is most vettem egy GF4 MX440-et, igaz ABIT-ot. Megnyugtatlak nem kell semmiféle külön progi ahhoz, hogy TV-re rákösd! Én fölraktam az aktuális DETONATOR-t, leállítottam a gépet, rákötöttem a videót, újraindítottam a gépet, az NView telepítő már is érzékelte, hogy valami rá van kötve, már is tudtam klónozni másik monitort amit beállítottam TV kimenetnek és KÉSZ! -
dts
csendes tag
Vettem egy ilyent. Boldog voltam. Hazavittem. Betettem.Felinstalláltam. Működik.
DE!
Van hozzá egy 16 oldalas Quick Install, és egy Driver CD. A TV-OUT-ot is igénybe szeretném venni, de úgy tudom, ehhez kéne egy ASUS Live Program.
Csakhogy a CD-n ilyen nincs. A weboldalról sem tölthető le ehhez a kártyához ilyen program.
Akkor ez most olyan, mint a Mátyás király meséből az okos lány: hoztam is ajándékot,meg nem is? Van is TV kimenet, meg nincs is? Hogy van ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged