Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz m0h0senator #1233 üzenetére

    Igaz :). Azon tűnődtem, hogy vajon nagy meló lenne egy teszt verziót bedobni a jelenlegi mellé? Mármint nem egy játékot látok itt steam-en, ahol a változásokat egy "béta" verzióban teszteltetik a nagyérdeművel az újításokat, és mikor már stabil lábakon áll a történek, akkor belerakják a rendes verzióba. Bár igaz itt a béta csalóka lenne, de mondjuk lehetne másnak is nevezni.

    Lenne két dolog, amiben kérnék tanácsot/segítséget. AZ egyik a visszapillantó tükrök. Nem állítottam be, hogy élethű legyen a tükörkép (nem zavar hogy kicsit ramaty), de sok autónál a bal, és a középső tükröt csak részben látom (a jobbat meg ugye egyáltalán nem). Tudom, hogy rá is fordulhatnék, ha nagyon akarnék, de egyelőre még a forgás ki tud zökkenteni a koncentrációból.. Létezik valami olyan opció, addon, mod, vagy ilyesmi, ahol mondjuk a képernyő adott részeire is be lehetne húzni a visszapillantó képét picibe? Így könnyebben rá tudnék pillantani.

    A másik dolog meg a pályák tükröződése. Nem tudom mit kevertek az aszfaltba Imolában, de pl nálam kegyetlenül visszaveri a fényt. Ami viszont érdekes, hogy az első szélvédő még mintha rá is dobna erre a csillogásra. Oldalról már nem annyira vészes, de fura, hogy az oldalsó ablakon előre nézve nem tükröződik a dolog. Nálatok is ennyire vakító a tükrözés? Valami jó uv szűrős cucc jöhetne a bukóba :)

Új hozzászólás Aktív témák