- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Project carsról nemtok nyilatkozni, mert az én szemeben az egy árkád (aztán megint jönnek azt letámadnak hogy denem, mert kishamilton és a többiek "tesztelték"
). Rfactort próbáltam, nekem az nagyon nem jött be. Irritálóan durván csúszkálnak a kocsik, grafika 5 évvel ezelőtti szint kb, mod-ok nem igazán voltak.(legalábbis mikor még próbáltam alig volt gyári kocsi meg pálya)
Nekem perpill az AC a best, feeling + irtányításra. Persze vannak kissebb hibái, de előbb utóbb biztos kijavítják őket. -
Jack@l
veterán
Bőven elég jó kocsi van benne alapból, de ha az nem lenne elég, tonnaszámra van hozzá mod. (nagyjából fele ezeknek igen jól megcsinált)
http://www.igcd.net/game.php?id=1000009050&width=1920&page=1
Ha lesz leárazás, csapj le rá. -
JDMKid
tag
-
KaraDani
addikt
Az alapból a játékban levő tartalom több.
rF2-ben is van online mód, viszont ott nincs az alap telepítőben az összes gyári tartalom, külön szedheted le ami téged érdekel. Ha esetleg ezt nem tudtad volna és azért csodálkoztál volna, hogy miért van olyan kevés tartalom alapból
rf2 download page
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest