- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Grawens #1939 üzenetére
Ok koszi. Nem vagyok elajulva a hosszatol es az aratol sem. A season passos Gold tunik nekem a befutonak.
Most meg az Atlantis DLC-t csinalom Odysseyben, mar majdnem kesz de nekem egy baromi nagy csalodas, szoval kicsit fenntartasokkal kezelem a DLC-ket ar/elmeny szempontbol.Aki vegigtolta a Ragnarok DLC-t, velemeny?
-
-
-
"Where to find prison cell key in Saint Albane’s abbey?
The key isn’t part of the raid, and you can’t get it there. It’s part of a quest called Pilgrimage to St Albanes, which is part of the Oxenefordscire story arc. You’ll get it during the quest automatically, and you’ll be allowed into the cells where they’re holding the heretic."Nem feltétlenül érdemes előre felfedezni dolgokat, előbb-utóbb visz a sztori mindenhova. Ez persze üti a nagy felfedezési élményt, de ez van.
-
VTom
veterán
Volt erről összehasonlító teszt a neten, ps5 vs xsx, az xsx kb.10x annyi tört képkockát produkált, pedig a ps5 sem volt gyenge.
DF is azt hozta ki, hogy a XsX verzióval valami nem oké.
Szerintem jön rá még patch.Én titkon abban reménykedem, hogy az Origins-Odyssey-Valhalla trió kijön egy nextgen pakkban feljavítva.
Én tuti venném PS5-re, és egy évig le lenne tudva a mivel játsszak problémája
A Ubi meg eladhatná még egyszer az össszeset.
-
RudY
addikt
Ez már kijelző függő, normál módban nálam 40-60 között dolgozik, extended módban valamivel alatta, de jobb tv vagy monitor 30-120 között is elboldogul lazán.
Mondjuk a Valhalla még nincs ide sorolva: [AMD FreeSync™ Premium Pro1 Supported Games] -
RudY
addikt
Pont azt mondom, hogy 40-60 között fog a FreeSync és a VRR, ahogy a DF is írta:
However, we tested Valhalla with VRR enabled on an LG CX display and the tearing is gone, and the presentation remains smooth: the console is fully in command of when the screen delivers a new frame and it's a game-changer, especially for this title. The omission of VRR on PlayStation 5 is a real disappointment, not just here in Valhalla, but also in other games like Dirt 5.
Kikapcsolva nálam is elég retek. -
RudY
addikt
Nálam 60 Hz + FreeSync mellett vajsima és 0 tearing. Ettől függetlenül ráfér a patch, mert akinél nincs VRR és/vagy FreeSync, annál is élvezhetőnek kell(ene) nyilván lennie.
Egy másik teszt szerint ([link])
The accused tearing and fps problems of Xbox Series X becomes non-existent by setting the video output to 60hz. The problem seems to come if it is set to 120hz (although the game only supports 60hz). As for framerate, both consoles quite solid with some very specific drop on Xbox, invaluable. -
-
-
nubreed
veterán
Origins nekem nagyon "elfogyott". Első végig játszásra sokkal nagyobb élmény volt, így másodikra már azon kaptam magam, hogy alig vártam, hogy vége legyen. Valahogy már kevésnek és rettenetesen repetetívnek éreztem. A Curse of the Pharaos DLC -ben tetszettek főleg az afterlife részek de ezen kívül nem nagyon mozatott már meg, csak becsületből toltam végig, hogy ha már megvettem a season pass-t akkor ki legyen játszva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged