- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Lendova #1111 üzenetére
Egyébként mire ez a nagy VGA igény? Mondják, hogy milyen gyönyörű játék, meg mennyire szép és kidolgozott a grafikája....
Másnál is ilyen? Semmi fű vagy vegetáció (fákon kívül) a távolban. Csak a kopárság. Engem valahogy ez nagyon zavar. A grafika kb. fullon van. Szeretek open world játékokban csak úgy mászkálni, felfedezni, gyönyörkodni, Witcher meg a Red Dead 2 ezt meg is adta valahogy, de itt nem tudok játszani, mert frusztrál ez a távoli látvány.
Erre nincs valami mod? Mindegy ha -30 fps, csak rendesen nézzen ki!
-
rumkola
nagyúr
80 óránál vagyok, valahol a legvégén lehet. Személy szerint alig várom hogy befejezzem, nem fogom kitakarítani a térképet. Ahogy végzek törlöm a francba, nálam az előző kettő sokkal nagyobb értéket képvisel mint ez. Majd DLC-nél azért visszanézek, de most besokalltam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest