Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hát, esetleg ha valakinek fel van telepítve, akkor át tudod küldeni a mentést neki, és megnézi, hogy nála mit mutat. Nagy eséllyel jó lesz.
Vagy megpróbálod újratelepíteni, de akkor a mentést előtte backupold.
-
Hali,
van-e ötlet arra, hogy a játék meglehetősen elején, mikor Leonardo megszereli a rejtett tőreim és át kellene rájuk váltanom, az átkapcsolás sikerül, aztán az Ezio feje látszik továbbra is és picit lobog a haja, de nem lehet mozgatni. Tehát kifagy. Harmadjára futok neki.
Bolti játék pc-n, felpeccselve magától. Kezdhetem elölről?? 
-
_stick_
őstag
Üdv! 100% szinkronizáltságnál kapok még valmi plusszt?
-
válasz
alratar
üzenetére
.Ezt az ac2-t ugye boltba vetted bontatlanul?
.Lehet csak ubi-éknál van valami átmeneti offline és azért nem engedett be.
. a reget rendesen megcsináltad? én anno mikor regeltem nem figyeltem egy apró betüs hibaüzenetre ami azt írta le hogy nem jó a jelszavam mert kell bele ilyen meg olyan karakter és én már vadul próbáltam belépni úgy ahogy a képeden látható de az istenért nem sikerült.
de ez csak az én bambaságom volt meg angolul se tudok annyit szóval más gondolom nem jár így. -
Sziasztok.
Felraktam a Assassin's Creed II-őt, majd regisztráltam uplayen.
Mikor azonban elindítom a játékot, majd beírom usernamet és pass-t, nem enged játszani.
-
r4z
nagyúr
Azt hiszem belefutottam egy bugba. Az 5. fejezet után, amikir Desmond hallucinál, fel kell mászni a toronyba. Viszont mászás közben az erkélyen megakadtam, az istennek sem akar Altair felmászni az ott lévő kilógó gerendára. Más is találkozott ilyennel?

-
DeFranco
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Gamepad. Minél újabb rész, annál inkább, inkább hamarabb szokj át.
Én a közepén unom meg, az eleje és a vége egy csoda mindegyiknek, csak most a Brotherhooddal vagyok egy kicsit bajban. 35% körül járok, itt álltam meg pár hónapja, most visszatértem, és bár nagyon jó, de valahogy kicsit kiveszett a varázs. Nem állok meg nézelődni, mint egy turista, nem veszek el a részletekben, csak mászok, késelek, mászok, késelek, cutscene.
Hol van ehhez képest Velence, amikor először vitt oda a játék, és hanyatt-homlok rohantam a Szent Márk térre, és majdnem leborultam a székről a földön pörögni, hogy úr isten, ilyen nincs, hogy ezt így megcsinálták.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Még az elsőt kezdtem azzal, aztán végül visszatértem a bill + egér kombóra. Tegnap túltettem magam a megpróbáltatásokon, és már a 13. fejezetnél vagyok. Ezzel a játékkal pont ugyan úgy vagyok mint az előzővel. Kb. a feléig herótom van az egésztől, és megfogadom, hogy nem veszem meg a következőt, aztán a játék második fele (utolsó 1/3-a?) mégis jól sikerül. Itt is kb. az első 8-9 fejezet dög unalom, 100-adszor ugyan azok a küldetések, nagyon ritka valami egyedi benne. A végére meg megjött a fantázia a játék tervezőibe.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Lehetne tökéletesebb egy-egy helyen, de ahol durván elnéz (tomb-ok jellemzően) ott ez szándékos, és nehezítő körülmény. Nekem különösebb problémám nem volt vele, nem volt olyan rész, amit emiatt buktam volna egynél többször.
Igaz gamepaddal játszom azzal sokkal "természetesebb" az irányítás.
-
én úgy vagyok ezzel hogy a játék megadja a feltételeket amiket használva kell játszanom és megoldanom a továbbjutást és ebbe beletartozik a kamera állása is én meg ennek fügvényében megnézem hogy tudom megoldani és úgy csinálom nem pedig szidom hogy hogy lenne nekem jó és ez meg nem úgy van tehát én rossz kamerakezelést már rég nem láttam az assassin-ba meg egyáltalán nem.
-
Logen88
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jól tetted! Ilyen szituációkban én is hasonlóképpen szoktam cselekedni.

-
Logen88
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kicsit valóban zavaró, de annyira jó a játékélmény, hogy nem tudom felróni nekik ezt a hibát.
-
Logen88
aktív tag
Na végigvittem megint. Nagyon jó game, ez a rész a legjobb az összes közül szerintem!

-
chungee
addikt
Vmi páncélzatra számítottam vagy titkos fegyóra

-
chungee
addikt
Ezt kiraktam. Mit kapok cserébe

-
válasz
DeFranco
üzenetére
jó oké én elkényeztettem magam mert régebben csak konzolon játszottam és hozzá voltam szokva a joy kényelméhez. most a shoot-er egyedül amit bill-en tolok de a bal kisujjam mindig elzsibbad a futás (shift) nyomva tartásától viszont sehol máshol nem kényelmes még annyira se mint shift-en.
-
DeFranco
nagyúr
Nekem simán ment bilentyűzettel, bár tény, hogy egy ideje kontrollerrel játszom. Meg kell szokni, de simán használható (és át is konfigurálhatod ha nem tetszik.)
Van egy settenkedő/agresszív váltó (kb: shift: kis/nagybetű), és 4 gomb 2-2 funkcióval (egy settenkedő és egy agresszív).A leugrás agresszív tevékenység, tehát agresszív gomb és láb. Kész is.
-
ez előző verza jobb volt!

egyébként tényleg ez a játék hiába jelent m,eg pc-n joy-al az igazi. azzal tök kezedbe simulna az irányítás. én az első rész óta joy-al játszom pc-n és sose volt az irányítássa problémám.
egyébként tényleg szomorú hogy ha pc-n játszik az ember akkor zavarodjon meg mert nem csinálnak hozzá normális irányítást. -
SLYM
veterán
elnézést. törölhető a post, ha erre jár egy moderátor. szebben megfogalmazva: nevetséges, hogy 1-2 hozzánemértő szerencsétlen el tud rontani egy ennyire jó játékot. nem értem én ezt, beleölnek 10 millió$-t (csak a hasamra ütöttem, de kb ennyi) megcsinálják szépre a játékot, úgy hallottam a története is rendben van, olvasgattam a teszteket ugye, minden fasza, erre az egyik legfontosabb dolog, ami kb tényleg alap, (a kezelhetőségről beszélek) ilyen fos. 10 éve kiforrott irányítása van a játékoknak, gondolom fillérekért meg lehet venni ezt a kódot, (nem tudom minek nevezzem) miért akarnak ezzel variálni?
-
SLYM
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
hogy pusztulna meg az a szerencsétlen aki kitalálta bazdmeg, hogy nem lehet ebből a kibaszott toronyból leugrani sehogyse. hát nem hiszem el, hogy a tetves space nem elég ennek a szarnak, nyomjál meg 20 gombot, hogy ugorjon érted. szenvedek ezzel a fossal, mert valami nyomorék aszitte kurva jó azzal szarakodni, hogy ugorjon egyet a karakter. de legalább leírná, hogy mi a faszt kell csinálni. neeem, hát minek azt bazdmeg, inkább kibaszott képeket rajzolgatnak, mire meg megnézem optionsba mégis mi a faszt jelent a kép, már eltűnik ami ki volt írva és nem jön mégegyszer elő. gondoltam ez majd jobb lesz, mint az idegesítő előző rész, ahol 1 tesztert nem sikerült alkalmazni, aki elmondta volna, hogy lehet, hogy nem az a legjobb a játékmenet szempontjából, hogy 100x kell megcsinálni teljesen ugyanazt a részt. erről szólt az egész játék. de ezek még ezt is tudták űberelni
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a baj
Origi sima dobozos verzió. Aut. patch megvolt. De hol tudom ellenőrizni, hogy hányas patch, vagy megpatch-elte-e már
-
akkor lehet neked se lesz benne.
de azért az 5 7 és 10.es sequence-ekben figyeld a térképet hátha megjelenik a kereszt jel és akkor menj oda.
de az is lehet hogy nekem is benne volt csak nem figyeltem rá aztán meg már se replíy memory-ba se sehogy nem lehet visszamenni.
valami rémlik mintha láttam volna egyszer a jelet de nem vagyok benne biztos. -
milyen kiadásod van? mert itt azt mondták nekem hogy a sima kiadásba az benne sem volt.
De Franco szerintem a titkos helyekre gondol ahol a pecsétrkrt lehet megszerezni de a templar lair az egy másik titkos hely és nekem is egyedül az nincs kész a játékban mert nincs benne az én verziómba.
-
Adam96
csendes tag
Sziasztok tudjátok hogy kell el kezdeni a templar lair küldetéseket

-
M4R1NE
tag
Szóval nincs ötlete senkinek hogyan műtsem fel az 1.02-t? Nem ártana nekem belőle pár bugfix...

-
msts fan
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
nem, telepítés után akartam elindítani és akkor indítottam el. De ez alatt szereztem egy ilyen crack dolgot valami play assassins creed 2 a neve elindítottam, feljött egy ablak amiben olyan ablakok voltak a felső sorban, hogy general, advenced, server log, credits aztán a launcher magától elindult bejött még egy ablak amire az volt írva, hogy jelentkezzek be az ubi.com-ra bejelenteztem és innentől ment a játék. Ma megint elindítottam és ugyan azt írja ki mint előbb:
An internet connection is required to play this game. Failed to connect to the Ubisoft master servers. Please verify that yourr internet connection is functional and try again.

-
fpeter07
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A hivatalos oldalon nincs az AC2-nek nincsen oldala
[link] Az Ubisoft oldalán pedig csak egy patch található:
-A játék az internetkapcsolat visszaállításakor is folytatható, ha szakadás történt volna
-ATI Eyefinity technológia beépítve
-Többmagos processzorokhoz jelentős optimalizáció
-Grafikai beállítások alapértelmezettre váltása VGA vagy monitor esetén
-Uplayer böngésző javítva -
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom felrakni az 1.02-es patch-et a játékhoz, mert az installer kiírja, hogy nem találja a játék folderjét. Elvileg az a baja, hogy nem a default directory-ba telepítettem... Valami megoldás van erre? 1.01 fent van.Köszi!
-
msts fan
tag
Sziasztok!
Vettem egy jogtiszta Assassin's creed 2 játékot adtak hozzá regisztrációs kódot nem tudom hová kell beírni!,ez csak egy másodlagos probléma. Az eredeti probléma az, hogy elindítom a játék fő könyvtárában található AssassinscreedIIGame exe.file-t bejön az Ubisoft Game Launcher ahogy annak lennie kell, várok kb. 1 percet és valami ehhez hasonlót ír ki:
Ubisoft Master Server
Failed Connection, please try again.

Ez ma reggel óta így megy.
Ha tudjátok mi a baj kérlek segítsetek!!
Előre is köszönöm!
-
megvan a megoldás.
sequence 5 7 és 10 be lehetett megcsinálni ezeket a templars lair-okat. viszont visszamenni nem enged ugyh az valahogy ott maradt és úgy maradt.. -
chungee
addikt
AC2-m origi, viszont ki akarom "próbálni" a Driver san Fransisco-t. Lehet ebből próbléma

-
chungee
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Előtte játszottam a wrz-el. És emaitt nem indul. Ezt le kell zongorázni és megy is.
1. Ubisoft launchert pucold le,
2. hosts fájlból szedd ki az ubis- szerverekhez kötődő bejegyzést.
3. Ezután reboot, vagy paranccsorban: "ipconfig /flushdns".
4. Játék/Ubisoft launcher újratelepítése -
chungee
addikt
Ilyen hibával indít az origim

[link] -
bantuedu
csendes tag
válasz
DeFranco
üzenetére
én szerintem az arcocskából kicsit vissza lehetne venni mert nem őriztünk együtt libát kispajtás. arról nem is beszélve hogy az itt fórumozók 90 százaléka nem rendelkezik eredeti játékkal úgyhogy nekem ne papolj.hogy szarrágó vagyok e? lehet. de magyarországon nem veszek eredeti játékokat mert kevés időt töltök itt. csupán egy telepítési problémában kértem segítséget és nem azt kérdeztem honnan warezoljam le......imádom a magyar tuskó mentalitást.....
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bantuedu
üzenetére
Linkelhetném neked az alapelveket, mi szerint a fórumon tilos a warez minden formája, de gondolom azt már elolvastad a regisztrációkor úgy 3 év 4 hónapja.
Ha meg annyira sz*rrágó vagy, hogy ennyit sem vagy hajlandó kiadni egy ilyen jó játékért, akkor menj a releaserhez technikai támogatásért és ne itt kérj segítséget.
-
bantuedu
csendes tag
Srácok segítsetek. szopat a játék és nem tudom miért. 5x szedtem le más helyekről és telepítésnél állandóan megáll crc hibával. valakinek ötlet hogy mi a pics van. megjegyzem már többször kijátszottam gondoltam megint játszogatok kicsit erre ezzel szivat.
-
chungee
addikt
A wrz mentéséket át tudom vinni origira
Nem akarok előlről kezdeni 
-
fpeter07
veterán
[link] Hallottatok már erről a könyvről? Szerintem tetszetős.
El fogom majd olvasni. -
Alcanis
csendes tag
Akkor majd segítenek máshol, és leszarom a véleményüket.
-
Alcanis
csendes tag
Ha megnyitom a játékot, a kurzor az egértől függetlenül összevissza csúszkál, nem tudom irányítani, így persze beállítani vagy indítani se.
XP-m van és minden másnál tökéletes az egér.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bolti játék pc-n, felpeccselve magától. Kezdhetem elölről?? 

Köszi