Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
no problem
én is imádtam CoD2t
amúgy természetesen lesz jobb, counterattack szerintem túl bikára sikerült, azzal nagyon egyszerüen lemészárolható akármennyi ellen, esetleg ha kombinálod támadással és jók a reflexeid, időben véded a csapást... akkor még valósághűnek is tűnik 
-
Johnny Cage
addikt
Az IMDb szerint még idén jön a második rész, de persze mint tudjuk, az itt található infókat is (csakúgy, mint a wikipedián) illik fenntartásokkal kezelni...
-
-kdM-
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Megjegyeznem meg hogy ezek a linkek se adnak egyertelmu valaszt es nagyon 2. resz szaga van a dolognak...
Egyebkent mar eleg sok hir van 2. reszrol, hogy konzolra meg iden megjelenhet, valamint elkepzelheto, hogy az egesz egy trilogia lesz....persze ez lehet kacsa is
-
-kdM-
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
-
Johnny Cage
addikt
SPOILER! HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG, NE OLVASD EL!
Értette valaki a játék konklúzióját? Én már ott elvesztettem a fonalat, amikor megjelent a digitális földgömb a végén... meg mik azok a feliratok az animus helyiségében? Valamit az emailekből kiolvastam, de nem lett tisztább a kép. Aki érti, dobjon már meg egy priváttal. -
Gyusz
őstag
Végigjátszottam, nekem nem kellet csalódnom. Persze repetitívek a küldetések, kicsit béna a harcrendszer, 9 millió quit gombot kell a kilépéshez végignyomkodni, és a mentési rendszer is lehetne precízebb, de én élveztem a játék minden percét. Még mindig csodálkozom, hogy sikerült olyan városokat (mindegyiknek más egy kicsit a képi világa, ez is klassz) létrehozni, amelyeknek gyakrolatilag minden pontja megmászható. A zene valami fenomenális, Jesper Kyd ismét valami nagyot alkotott, Jeruzsálem a kedvencem ilyen szempontból. A történetből ugyan nem értettem mindent, de nekem megfelelt, jöhetne már a második rész, mert sok a megválaszolatlan kérdés. Tavaly nem igazán hozott ki játékokat az Ubisoft, de nem csodálom, hogy az Assassin's Creed így megdobta a pénzügyi mérlegüket.
-
Tomate
veterán
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Áh, bőven elmegy a configodon, akadozás nélkül. A Procit húzhatod esetleg egy 3000Mhz- környékére. Az enyémen max graffal megy 30-40fps (adatlapon látod) És azért a GTS-sem egy rossz sorozat a középkategóriából.
-
Zsolti0609
tag
Hellosztok!Szeretném megkérdezni,hogy érdemes e megvennem a játékot,hallotam nagyon durva gépigénye van!A gépem MSI 8600GTS LG 20-as lcd 2GB ,X2 4800-as
Szoval érdemes e megvenni vagy szaggatni fog? -
fpeter07
veterán
jó lett volna ha az elején lehetett volna választani hogy milyen nehézségi fokozat legyen pl: easy, hard - simán kitudok nyirni egyszerre 20 katonát is..
-
trassher
addikt
én teljesen véletlenül tegnap kezdted el a blood money-t és azóta be se léptem assassin's creed-be. sokkal nehezebb és ezáltal nekem élvezetesebb is.
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
én az összes városban az összes küldit megcsináltam, és a zálszlóknál kezdtem unni
Directors Cut Editonba ugye van 4 plussz küldi; zászló összegyújtésből olyan 3 lehet a játékba; kereskedőhely lerombolásából 2; A pontból b-be jutni kb 3-4 és a barátunkat A pontból B-be kísérni 4 - sztem ezekell nem erőltették meg magukat
szerk: a storyt nem nagyon értettem evvan -
Ősgyík
tag
Látom az AC-ben is előjött a vice city szindróma.Miért nem lehet úszni?

-
-kdM-
senior tag
Mar csak a kornyezetbol adodoan sem lehet valakit ugyan ugy megolni (persze lehet ugy, hogy neki esel karddal az egesznek es lekaszabolsz 40 embert beleertve a celpontot is, csak az ugy nem tul elegans....) Ez pedig lehet igenis hitman csak eppen a kozepkorban a maga sataosaggaival (azert a XII. szazadban csak konyebb meguszni egy gyilkossagot mint manapsag
szoval nem kell olyan precizen megtervezni mint azt kopasz baratunk teszi)mod: egyebkent ha megnezed az infokat amiket kapsz a celpontokkal kapcsolatban ezt is meg lehet tervezni, mivel terkepeket es fontos dolgokat tudsz meg
-
athomi
veterán
Hitman 4-hez ne hasonlítgasd. Minden küldetésben vannak célpontjaid akiket meg kell ölni, de mindegyiket teljesen máshogy kell megvalósítani.
Assassin's-ba meg tök ugyanúgy történnek a küldetések, ugyan úgy kell megvalósítani mint az előző pályákon. Ez így tényleg elég unalmassá válik egy idő után. Max. a story meg a környezet ami tudja húzni az embert, de nekem ez erőltetett menet... -
-kdM-
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
1, Feladatok ugyanazok, csak nem ugyanabban a kornyezetben...(ennyi erovel a hitman is lehet szar mert minden palyan meg kell olni valakit?)
Mellesleg az is dob a jatekon valamit, hogyha erted a storyt es varod, hogy mi lesz belole. (Engem speciel ez motivalt)
2, A Jerusalem crash dologgal kapcsolatban meg kicsit olvasgatni kene...ezert gondolom meg mas le fog ugatni
(vidd vissza a boltba hogy csereljek ki
...egyebkent meg csak rossz verziot toltottel le, de en nem akarok senkit gyanusitgatni )"Frontlines Fuel Of War, Sacrifice, Silent Hunter 4 - Wolves Of The Pacific - U-Boat Missions, Witcher - magyarul, Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2, Wings Over Israel, XIII Century Death or Glory, Overclocked....."
Jo sok idod lehet
, csak annyit fuznek hozza, hogy a witchert ha lehet meg ne probald magyar szinkronnal. -
Beowulf_78
addikt
Ez most nem lesz túl pozitív kritika...
Végignyomtam Damascus-t, és Acre-t (mindegyik küldetést), és az a véleményem hogy egy végtelenül unalmas játék ez az Assassin's Creed. Gyönyörű grafika, a látvány fergeteges, de a küldetések...Damascus-ba még nem volt vészes, de amikor Acre-ban u.a. kellett csinálnom mint Damascus-ban csak a név változott, kezdett elfogyni a türelmem.A küldetéseket nagyon elqúrták.Nem kicsit.Nagyon.Az hogy nem annyira változatos ezt a békát még lenyeli az ember, de hogy u.a. legyen 2 különböző misszióban...pfff.
A zászlókat szorgalmasan gyüjtögettem, de külön erre időt nem áldoztam, annyira nem fogott meg az összes flag begyüjtése.
Olvastam hogy mindenki Jerusalem-től van elájulva grafikailag, megmondom őszintén sajnos nem tudom megnézni mert ahogy odaérek a kapuhoz, ahol be kellene töltenie Jerusalem-et mindig lefagy a progi (4x). Csak azért idegesített mert megnéztem volna grafikailag, bár a játékot a vontatottsága miatt nem nyomtam volna egyébként se tovább.
Persze lehet van akinek tetszik és bejön, annak további jó játékot, de én személy szerint nagyon sajnálom hogy a kezdeti nagy lelkesedésem ilyen negatívan folytatódott...többek között sok játék várja hogy kipróbáljam és csekkoljam, ezért nem is vesztegetem az időmet az Assassin's-ra.
Csak egy párat hogy említsek: Frontlines Fuel Of War, Sacrifice, Silent Hunter 4 - Wolves Of The Pacific - U-Boat Missions, Witcher - magyarul, Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2, Wings Over Israel, XIII Century Death or Glory, Overclocked.....
Ennyi játék vár arra hogy kipróbáljam, és ami jó azt végig nyomjam.
-
illusiON
őstag
most látom hogy vannak hidden blade-s killek is, nagyon durca 1-2
de kinszenvedés mire sikerül egy, csak én vagyok béna hozzá? késsel meg karddal simán mészárlok 
-
Tomate
veterán
2 napja én is feltettem a gamét. Pistán nyomom Direct X10-ben full maxon. Nekem nagyon bejön, a configom simán viszi. Olyannyira, hogy játék közben ha frapsel veszek, nem kezd el akadni, semmi, ugyanúgy megy tovább mint előtte olyan 30-40Fps-sel. Csináltam is egy kis Gameplay videót amit feltöltöttem a Jútyubra. Nekem még 1x-se fagyott. Hang az nekem sincs, csak ha úgyfordítom Altairt néha hallani. (5.1-van) A futtatás dxdiag nem jó nekem nincs olyan, hogy hang meg alap, meg egyáltalán semmilyen csúszka sincs. A szélesvászonmegszüntető Dx10-alatt fog menni? Mert azvan odaírva a progi jobb alsó sarkába, hogy only DX9.
-
konas
senior tag
van benne gyilok rend
esen -
Fortissimus
őstag
ha legyilkoltam a vegen a mestert nem lehet visszamenni zaszloka gyujteni, csak ha egy korabbi memoblokkot toltok be?
-
Gyusz
őstag
Én már jóval többször meghaltam: néha sikerült egy egész hadsereget magamra haragítani, aztán nem igazán tudtam megbírkózni velük. Továbbá ha kiesem a koncentrációból, vagy elzsibbad a kezem, akkor már a counterattack sem megy, akkor aztán elég néhány katona is a halálhoz.
Szerintem nem nagy beruházás egy jó gamepad és számos játék kényelmesebben játszható vele. Egyébként már rég vettem volna egy ChillStream-et, csak annyi gamepadot igénylő játék nincs, amiért érdemes lenne beruháznom rá (pedig próbálom meggyőzni magam, de egyelőre hajthatatlan vagyok
). -
Gyusz
őstag
Három és fél óra folyamatos játék után, (egyébként a játékkal már több órát eltöltve) sikerült végre egyszer lefagyasztani. Most épp több célpontot kéne hidegre tenni, de annyira elgémberedtek az ujjaim az egész napos nyüstölés után, hogy állandóan én haltam meg a leendő áldozatok helyett. Lehet, hogy le kéne cserélnem a Rumblepad 2-t egy ChillStream-re.
-
konas
senior tag
jo hosszu harc ele nezunk,emberek.
-
Pubszon
veterán
Vki tudna nekem segíteni abba hogy, innen hova mennyek tovább?

-
Davzone
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Acre-ban megpróbálom ezt a várfalas gongot,közben rájöttem hogy ha nyomok esc-et akkor a memory log-ban meglehet nézni ilyen kis tárrképeket amit akkor kapok ha megcsinálok egy challaget vagy eavdroppot stb.
Damaskusban már a királyt kell kinyirnom de be se jutok a várba annyian jönnek rám
Jeruzsalembe az akasztásos résznél simán elsőre levertem meindenkit szép sorba de ez a másik 2 valahogy keményebb dió! -
athomi
veterán
Vki próbálta már a DX10.1-et? Mik a tapasztalatok?
-
fpeter07
veterán
válasz
Davzone
üzenetére
Ahogy bemész a "várba" mássz fel bal oldalt a falon, a tetőkön lévő őröket ledobod késsel, tetőkön menj addig amíg nemlátod a célpontot, mássz le és nyird ki hidden blade-el.
Én itt elb.sztam és kicsit kardozgatnom kelett vele
milyen küldetés? eavesdrop? vagy informer assassination challange?
-
Davzone
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Nagyon király a game de két városban is elakadtam...
Damaszkuszba a gazdagnegyedbe van 2 küldetés amit nemtudok megcsinálni sehogy,ezért a főküldetést se tudom elkezdeni!
Acre-ban pedig a várba kéne kinyirnom a Wiiliemet vagy kit de esélyem nincs,eddig kb 20szor probáltam és 20szor kinyirtak....
Mit csinálok rosszul?Harcolni tudok,mindig mindekit comboval nyirok ki,az össze tobbi kuldetés megvan a városokba csak ezekt nem tudom :SOpsz ezt nem válaszként akartam!
-
aya
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
A "kifagyásbiztos verzió" miota felraktam csak 1x fagyott ki de akkorcsunyán.
Beakadt a hang is ugyhogy fagyottt és recserett egyszerre, win reset segitett csak.
Amugy stabil game. -
Beowulf_78
addikt
Hihetetlen ez a játék....kb. nekem is 1-2 óránként kilépeget, fagy. Most meg kaptam a változatosság kedvéért egy red screen-t.
Nem is láttam még ilyet...blue screen oké, de a "vörös halál" idáig kimaradt az életemből.
A játék egyébként qurva jó, Damaszkusszal végeztem...
-
trassher
addikt
végülis sikerült megcsinálni csak azt nem érted eddig miért nem láttam Rendszergazda nevű mappát.
-
aya
addikt
Most olvasom hogy megoldodott, kinthagyom a postot, ha valaki nem tudná hova kell másolni a save file-t
-
illusiON
őstag
-
trassher
addikt
válasz
illusiON
üzenetére
default userben nincs Ubisoft mappám
, az előző mentésem is all userben volt. ott ennyi vanszerk.: na most nagyot lestem. megjelent a Rendszergazda mappa, és benne is van ami kell. na most ez érdekes mert eddig Default User és All User volt.
ezek után mit kellene átírnom? Asssassin file-ban kell: LastUserProfile, és másolni a régi mentést? -
trassher
addikt
válasz
fpeter07
üzenetére
te nem unnád magad halálra ha már megcsináltál volna 4 fő küldetést aztán hopp kezdheted előlről?
most visszaléptem és került be egy Assassin nevő konfigurációs fájl, kb 5 perccel kilépés után. hát ez se épp mentés. ezek után arra lennék kíváncsi hogy hova ment a játék. a mappa tartalma ennyi, míg a lementett cuccban ez található. -
-
trassher
addikt
nem értem. megcsináltam az első küldetést amikor le kell borítani a farönköket de még mindíg nincs semmi a könyvtárban
-
aya
addikt
Müködik a szélesvásznat letüntetö progi!!!!
1440x900 on aspect: 0.621 és nem lesz benne fekete csik!! -
keIdor
titán
Nvidia-nal nincs, de ugye az nem is tud igazi DX10-et, viszont szerencsére van itthon egy 3870, majd beteszem és megnézem azzal is a játékot.
Legnagyobb különbség az SBAA és a gyorsaság.Amúgy többszőr is sikerűlt megtalálni az öreget az udvaron a térkép segítségével... mindig visszavakított. Hányszor fogja ezt még eljátszani?
Ez a rész nagyon nem kellett volna a játékba... -
Beowulf_78
addikt
És mint ismeretes, a mai álláspont szerint a fejlesztők az Unreal Engine-t fogják eröltetni a jövőben.Ami a 4 magos procik, és az Ati VGA-k felé billentheti a mérleg nyelvét.
Mindenestre nagy szopás lenne az nV-nek ha tényleg így lenne.
Az azért vicces lenne, de mindenképp benne van a pakliban, hogy a Crysis 2 jobban fog menni az Ati kártyákon...nagy port kavarna a világban az tuti. 
Ha megnézed Ati-nál van egy rendszer, és nem kapkodnak. Vegyük csak a drivereket. Minden hónap közepén kijön a friss driver...nem pedig hetente 1 új mint mostanában az nV-nél.Nem is értem ez mire jó.
Ez a 8.4 Catalyst ráadásul sokkal jobb lett mint az előzőek, tehát mondhatom hogy jó úton halad az Ati a nagyobb siker felé.Állítólag nagyon sok játék gyorsult, én speciel Assassin'-nél, Crysis-nél is gyorsulást tapasztaltam.
Ezen kívül több játékban is gyorsulhatott, de nekem most csak ezek vannak feltelepítve.
Nem szeretnék vitát kirobbantani nV kontra Ati..szóval senki se generáljon flame-et!
Persze vitázni lehet inteligens emberek módjára...

-
keIdor
titán
Keresővel nem találom: Amikor elvakít a mestered, és minden fehér, akkor mit kell csinálni?
Beowulf_78: És végre az első DirectX 10.1-es game! Végre valaki az ATi mellé állt és nemet mondott az Nvidia-nak!
Remélem ezzel minnél több fejlesztő nemet fog mondani az NV-nek... -
aya
addikt
-
aya
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Azt azért megjegyezném, hogy lehet azért faxán optimalizált játékot is csinálni mint pl. ez az Assassin's is...bravó Ubisoft !
Asszem a CryTek-nek és még sok másik csapatnak is van még mit tanulni programozás terén
, tanulhatnának egy kis "optimalizálást" az Ubisoft-os fiúktól...
Ez nem újdonság az Ubisoft-tól, mert amilyen játékot ők kiadnak, az meg van írva profi módon. 
-
konas
senior tag
Hello
Naon jo a game ,ma raktam fel.
Erdekes az egesz,nem hallani a parbeszedeket,nalatok se?
Leszurt az az ember fekete ruhaba ,aztan felebredtem az inkubatorba?
Nem semmi,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy természetesen lesz jobb, counterattack szerintem túl bikára sikerült, azzal nagyon egyszerüen lemészárolható akármennyi ellen, esetleg ha kombinálod támadással és jók a reflexeid, időben véded a csapást... akkor még valósághűnek is tűnik
Ennél szarabbat is láttam már. Az internet álarca mögött bármit lehet
Lex ez még jobb is. Amúgy ez az első ilyen stílusu játék amit viszek. Cod2 Multihoz képest kicsit fura 

A zászlókat szorgalmasan gyüjtögettem, de külön erre időt nem áldoztam, annyira nem fogott meg az összes flag begyüjtése.
Olvastam hogy mindenki Jerusalem-től van elájulva grafikailag, megmondom őszintén sajnos nem tudom megnézni mert ahogy odaérek a kapuhoz, ahol be kellene töltenie Jerusalem-et mindig lefagy a progi (4x). Csak azért idegesített mert megnéztem volna grafikailag, bár a játékot a vontatottsága miatt nem nyomtam volna egyébként se tovább.

).