- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Azért köszi, akkor szerintem ünnep(ek) után megy vissza a csomag Lec-hez gariba...
-
Termi16
őstag
Sajnos a legtöbb ismerős leragadt s775-nél (jó esetben), úgyhogy erre most nincs lehetőségem.
Az alaplapnak jónak kéne lennie, annó használtam már igp-vel, akkor még másik proci volt. Pár hónapja volt gariban cserélve a lap, és nem emlékszem, hogy ez még a gari előtt vagy után volt...de szerintem már utána.
Ahogy olvasgattam külföldi fórumokat, több embernek is volt ilyen problémája, megoldást viszont nem találtam.
-
Termi16
őstag
Semmit nem látok az ég világon, olyan, mintha nem lenne igp a gépben.
Éppen ezért már a biosba se tudok belépni.Próbáltam mindent, cmos clear, elem ki-be, bios update, driver telepítés...Eddig semmi nem segített.
A legérdekesebb szerintem az, hogy míg az usb-ket meg az spid kábelt kijelzi a biosban, addig a 3 video kimenetbe dugott kábel egyikét sem érzékeli. (mindezt persze csak akkor látom, ha beteszem az 1650xt vga-t.)
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
A nem indul a gépem c. topikban már próbálkoztam, de sikertelenül, úgyhogy nektek is írnék, hátha...
Egy Z77 Extreme 4-et használok XEON E3-1245V2 provival, dedikált vga-val (VTX 3D 7870 tahiti LE) tökéletesen ment, mióta viszont nincs benne, csak a sima IGP, azóta nem tudom használni a gépet, se hdmi, se dvi, se dsub nem ad képet. Nálam a biosban nincs is olyan lehetőség,hogy igp multi monitor a megjelenítőnél, csak pci meg pcie van. Elindítom a gépet, minden szépen felpörög, semmi sípolás vagy rendellenesség, de se a TV se a Monitor nem kap jelet.
Néztem a system browser-t biosban, nem jelzi , hogy bármilyen kábel is be lenne dugva a csatlakozókba, pedig a többit, usb-t pl kijelzi.
Több kábellel, Tv-vel és monitorral is próbáltam, semmi változás.
Win7 volt fent, frissítettem 8.1-re, szintén nem oldódott meg.Ha a különálló intel igp 4000-es drivert telepíteném, akkor azt a hibaüzit kapom ,hogy a gépem nem felel meg a feltétleknek a telepítéshez...
Van esetleg valami ötletetek ,hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot?
Nem szívesen dobnék ki az ablakon 5-6000ft-otegy 5450-re csak ezért, viszont gariztatni se szeretnék 20-25 nap várakozási idővel.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Seed szerver topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest