Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kapszaicin

tag

válasz andrasko #5071 üzenetére

ja az asrock z77 extreme 4, nem a 3450alá lett véve, hanem a 3770K alá, amit a későbbiekben, valami hűtés fog megtámogatni, őszintén szólva régebben a p4es időkben messze könnyebb volt, mind a hűtés mind a deszka ram vga, táp párosok kiválasztása, mára annyira kibővültek a kínálat adta lehetőségek, hogy nem is egyszerű. a Tervem az hogy egy i73770K-t felhúzzak egy stabil állapotba, kihozva belőle a legtöbbet, az asrock z77 extreme4est Bluyoo ajánlotta, a táp az fsp raider 650, nem túl drága megbízható darabnak tűnt, a proci egyértelmű volt. a Ramnál már nem tudom, ugyanis a tuningnál nem tudom mennyit számít a ram, a memóriánál is az a fontos, hogy ne melegedjen. oda magasbordás kéne. akkor viszont nem biztos, hogy elfér a hűtés, ami meg nem lehet akármilyen, mert a ház a coolermaster sielncio 450es. 150mm magasságig lehet nyújtózkodni. a tuning miatt jó hűtő kéne. egy macho 120at ajánlottak a hűtés topikban. majd az lesz a későbbiekben. Hogy minden elférjen, lehet egy cooler master vízhűtés lesz egy pici egy radiátoros. Pfffff.
    Nem egyszerű az a baj xD

• Kapszaicin

tag

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék, vettem egy asrock z77 extreme4-es lapot, s hát memóriát vennék hozzá de a weboldalon fura mód a támogatott memóriák listáján csak a drágák vannak feltüntetve, mit jelent pontosan ez a támogatott memória téma? Fontos erre odafigyelni? Vagy ez csak pusztán arról szól, hogy kipróbálták néhány rammal és ment? Van tapasztalatotok? Milyen ramot érdemes bele venni?

Köszönöm:)

Új hozzászólás Aktív témák