- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libidec
csendes tag
Sziasztok!
ASRock FM2A75M-DGS alaplapom van (GIGABYTE Superb 460W GE-R460-V1 táppal).
Egy kisülés okozta történéstől (működő IDE HDD-t akartam csatlakoztatni a bekapcsolt gépre/tápra, mikor kis szikrát dobott a csatlakozónál) leállt a gép, ami azóta sem indul.
Már minden hardvert (Processzor, Videokártya, Memória, Merevlemez, elemet is) kivettem, betettem, próbálgattam, de úgy sem indul... másik táppal sem. (a kondenzátorok laposan a tápban és az alaplapon is)
Mellesleg a táp csak akkor indul (pörög fel a ventilátora és ad áramot a csatlakozóin), ha összeérintem a zöld és fekete drótot, ha az alaplaphoz van csatlakoztatva nem indul, de az alaplap képes áramot leadni az összes csatlakozóján.Fogalmam sincs mi lehet a gond...ennyitől elromlott volna az alaplap, nem is a táp?
Lehet rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest