- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Én se bánkódok, csak ilyenkor automatikusan átfut az agyamon, hogy mi lett volna, ha várok egy kicsit...
Az a pcie jól jött volna, ha esetleg vistat akarok, de ennyi. st készülök winyót venni, és a seagate barr. 7200.11 mellett döntöttem. Szerencsére van a hátán egy sata 1/2 jumper, tehát a sata2 sem izgat nagyon, csak a a fránya pcie. De hát nem játékra kell, szóval az sem.
Na, jól meggyőztem magam! -
jambiyya
őstag
[OFF]
Hehe. Ezt akár én is írhattam volna.
Én is 5 évre tervezek. Akkor majd ezt is elajándékozom, és veszek mindenből újat.
Nekem egy x850xt-m volt/van (szinte ajándékba), és olyan lapot akartam, amibe amd-x2, ddr2, és agp megy.
Vista meg ATI-val kilőve: "Under Windows® Vista™ 32-bit / Vista™ 64-bit OS, this motherboard does not support ATi™ AGP card because NVIDIA® does not provide nForce3 250 relevant driver for Windows® Vista™ OS."
Sőt! Phenomhoz meg ott egy 7-elemű nvidia lista.
De engem nem érdekel, nem kell vista, meg phenom sem. Majd 5 év múlva![ON]
nf3 - HT800: köszi, bár azóta már beletörődtem.
Az alaplapi prociventi-szabályzó 3-eres ventit is tud szabályozni, vagy csak 4-eres pwm-eset? Egy hyper tx2-re fáj a fogam, de azon 3-eres csati van. -
jambiyya
őstag
Bizony! Vista alatt az nforce3 nem kezel ati kártyát.
Én is am2nf3-at vettem, de nem zavar ez. Nem akartam megválni az aGP-s kártyámtól, vista meg egyelőre nem érdekel.
Zavar viszont, hogy a HT sebessége 800mhz, és nem 1000. Több cikket is olvastam a procimról (Athlon 64 X2 4000+, 65W), és nem értem, nálam mi lehet a hiba, ha van ugyan hiba.
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest