- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMKaresz
csendes tag
Szia! 2 évig szenvedtem én is az ötletszerű újraindulgatások miatt... (Asrock AM2-FN3 VSTA) Megfigyeltem, hogy csak XP alatt indul újra, linux alatt sosem. Már egyesével mindent kicseréltem, és a hiba csak nem szűnt. Most megtaláltam a hibát: a SATA vezérlő. Egy USB-SATA átalakítóval megy most és már nincs ilyen gondom. Megírtam az Asrock-nak, még nem válaszoltak... 1000% hogy driver hiba.
-
TomiFiu
tag
Az alaplapon a jumper átrakósdi?
Nem volt még meg.Egyébként az a baj, hogy jelenleg csak az alaplap van nálam. Ugyanis akinek ez a lapja volt, nem tökölt és vett egy PCIe-s VGA-t és egy ASUS alaplapot. Mert idő közben nem akart már sporolni a VGA-n.
Szóval akkor mi legyen. Az Aqua-ba vette. Még friss a cucc úgy 11hónap gari biztos van.
November elején tudnék bele venni egy CPU-t és egy RAM-ot. Várjak addig, vagy menjek be vele és akkor lehet, hogy csere?!? -
Gitros
aktív tag
próbáltál valmi Live Linuxot? Pl. Knoppix? Ha ismered, akkor tudod mi az... ha nem, akkor dióhéjban:
Egy olyan Grafikus felületű Linux, ami CD-ről fut, mint teljes rendszer...Ha az megy rajta, akkor nem a géppel van a gond és csak elhajtana a garral.
Kérdésedre: mennie kellene a 9600-al!
Uff Gitros voltam...
UI: gondolom BIOS reset már megvolt?!
-
Gitros
aktív tag
Ha az AGP inkompatibilitásával lenne a gond, akkor be sem tudnád dugni a csatiba, tudniillik máshol van a bevágás a 2/4-es és a 4/8-as kártyákon. Szal nem azzal van a bibi... valami más...
Nálad simán kékhalál van...BIOS frissítést nyomtál már a deszkára? ...Asrock-ék elég rendesen szórják az újabbakat.
Az lehet megoldja a bajod.Uff Gitros voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest