- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
Ja egy a Cool & Quit os dolog ennél a lapnál már nem kavar be. Alapból be volt kapcsolva és semmi gond. A BIOS-a 2.10-es.
Egyébként el is feledkeztem erről a dologról, és amikor már felraktam az XP-t csak utánna ugrott be,hogy ezt meg se néztem a BIOS-ba. De aktiv volt és semmi gondot nem okozott. -
TomiFiu
tag
Helyzet jelentés: tehát elvittem az aqua-ba az alaplapot és egy hét múlva már csrélték is és elismerték hogy valóvban rossz.
Miután megkaptam fizetésem el is robogtam és vettem egy X2 4200+ -os procit és 2db 1GB-os Kingmax DDR2 800-as RAM-ot.
Izgultam,hogy ne legyen semmi gond és nem is volt.
Nos inmáron 6. napja használom ezt az alaplapot és nagyon szeretem. Jobb mint az előző.
Ráadásúl most derűl csak ki,hogy a Radeon9600 128MB-os VGA-m mire képes. Ugyanis jópár játék megy vele 1280x1024-en amik eddig volt hogy csak 800x600-ban voltak élvezhetők.
Tehát eddig nem a VGA volt a gyenge hanem a körülötte lévő vas (proci, ram, lap) nem tudta kiszolgálni.
Na pesze azért látom ennek a VGA-nak a határait, de mindenesetre már most is növekedett a játékélmény, hát még ha majd beujjítok valami jobb AGP-s karit....
-
TomiFiu
tag
Azért köszi a segítséged.
Közbe priviben kaptam még egy segítséget, hogy lehet a Cool & Quit vagy mi a neve BIOS beállításnak ki kell lennie kapcsolva mert akkor neki nem is boot-olt be a telepítő ha be volt kapcsolva.De akkor én be viszem és ha korrektek akkor megmondják a megoldást, ha viszont rossz akkor gari.
Még egyszer köszi a segítséget!
-
TomiFiu
tag
Volt benne:
2db 1GB DDR2 533Mhz Samsung
AMD 4200+ X2
320GB Samsung Sata2 HDD
GF 6200 128MBÉs próbáltam míg lehetőségem volt:
1GB DDR2 533Mhz
160GB ATA133 Maxtor HDD
AMD 4000+ X2
Radeon 9600 128MBMindegyiknél ua. hiba.
A BIOS-ba meg próbáltam az optimális beállítást is. De az se segített.
-
TomiFiu
tag
Az alaplapon a jumper átrakósdi?
Nem volt még meg.Egyébként az a baj, hogy jelenleg csak az alaplap van nálam. Ugyanis akinek ez a lapja volt, nem tökölt és vett egy PCIe-s VGA-t és egy ASUS alaplapot. Mert idő közben nem akart már sporolni a VGA-n.
Szóval akkor mi legyen. Az Aqua-ba vette. Még friss a cucc úgy 11hónap gari biztos van.
November elején tudnék bele venni egy CPU-t és egy RAM-ot. Várjak addig, vagy menjek be vele és akkor lehet, hogy csere?!? -
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Nekem most olcson lehetne egy ilyen alaplapom, de az a baj vele, hogy az előző tulaj 6200-as GF-je és az én 9600-as Radeonommal sem telepűl fel se a Vista se az XP.
Egyedűl egy buher win megy fel. WindowsXP Reborn.
A tünet az,hogy mikor a Vista eljut a telepítés kb. 2/3 - 3/4 -éig akkor elveszi a képet és nem adja be újra már többé, csak darál a vinyó és egyszer csak 2-3mp erejéig egy kék háttér fehér betükkel egy angolnyelvű duma és újraindúl.Lehet hogy rossza az alaplap?
Ill. az AGP slot csak 1.5V-os AGP-s karikat fogad. A fent említett karik ugye ebbe tartoznak és nem 3.3V-osak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest