Hirdetés

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

  • Végre prezentálta a Snapdragon X szériát a Qualcomm

    ph Az Elite és Plus sorozat az év második felében debütál az egyes notebookokban.

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz quailstorm #2102 üzenetére

    Annyira nem veszem komolyan, repet gyűjtök a klubnak, közben kocsikázok. Elsőre megszerezni az autókat nem tűnik nagy kunsztnak, gondolom a csillagozás a grindolós.

    Szerk.: azért a Koeinsegg event közben megijedtem néhány nap nyereményeitől, amikor azt láttam hogy Regera pack 0/800 :DDD

    RR-ben még az autók megszerzése is kínszenvedés volt, a legtöbb autót meg nem lehet kifejleszteni max szintűre IAP nélkül. Reklámnézéssel ez kb úgy nézett ki, hogy amíg sorozatot néztem, aközben 30 másodpercenként nyomogattam a hirdetéseket, kb 3-4 óra hirdetésnyomkodás után jött össze annyi fizetőeszköz, hogy fel tudtam fejleszteni egy special eventes kocsit olyan szintre, hogy befejezzem az eventet és kézhez kapjam az autót. Ezután jött az, hogy tucatnyi (30-40, néha több) versenyt kellett lenyomni úgy, hogy jóval hosszabbak voltak mint pl. itt egy menet A9-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák