Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Rigormortiis #2600 üzenetére

    Megmarad, de az az autó nem neked van szánva. Én kb. 10k tokent raktam bele és szerencsés csoportban vagyok, se csaló, se bálna, se túl profi nincs.

    Evorát megvenni, hát. Gondolom az 1* upgrade nélkül. Azzal pont semmivel nem lennél előrébb, de később megtudod. Mondjuk azt a 700Ft-ot elkölteni egy valamiért érdemes, hogy ne kapj felugró reklámot. (bármit veszel, nincs többé reklám)
    De ahhoz inkább a relay packot vedd meg, azt, amelyik 750 tokent ad 700Ft-ért. Az tényleg megéri.

    Az, hogy nincs meg minden, az normális. Én ugye megjelenés előtt kezdtem picivel, kell 1-2 hónap, mire daily huntot meg carriert kifarmolod, közben tolod a huntokat.
    Igazából amit én elértem 1,5 év alatt, azt te 3-4 év alatt se fogod tudni, akkor se, ha fizetsz. Szóval ez ilyen. Minél feljebb jutsz, annál több csalóval és bálnával fogsz találkozni, meg régi játékossal, meg annál jobban zavarnak majd a bugok.

    De ha már ennyire Evora. Evora 410-et semmire se szokták használni, lassú is, nehéz is vezetni. Nekem goldon van.
    Elise 220-ra költs, ha lesz legközelebb (mármint ne valódi pénzt).

    Valódi pénzes költésekkel az a baj, hogy 3000 token 36k HUF. És mondjuk egy fél autó megeszik a szerencsepakkokkal 12k tokent.
    A special offereknél meg tudsz venni 1 század autót szintén horror összegekért.

    Hát öööö, aki nem csilliárdos, annak ez annyira nem jó üzlet. A többinek marad a kilépők fiókjainak lehalászása, megvásárlása, meg a napi 4-6-8-10 óra grindelés.

    És akkor még nem beszéltünk arról, hogy amint az egészen túl vagy, azzal fogsz találkozni, hogy mások touchdrive+rakéta üzemmódban tolják, azon meg az se segít, ha milliárdos vagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák