Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Nagy vagy mint Lajos Király, öröm Veled játszani
-
Kean_Sorbo
őstag
Az utolsó lövésig: M8 Bufford - Ghost Field - 8339dmg/5kill
-
ughhh
senior tag
válasz
the_mad
üzenetére
Csak klánoknak elérhető.
gyere : [Toborzás] -
the_mad
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a Heroic módot hogyan lehet indítani? Klánoknak elérhető, vagy sima szakasznak is?
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Alább faszául megkaptad a leírást, csak annyit fűznék hozzá hogy most az event félidején túl ha nem akarsz fizetni valós pénzzel azért gondold meg hogy megéri-e neked hogy vegyél egy 4-es tankot 3k-aranyért.
Ha most van sok időd játszani, akkor persze nem szóltam, mert még most is eljuthatsz féltávig vagy tovább is, és bezsebelhetsz még pár dolgot, de ha csak a Shilkáért fizetsz akkor inkább ne...
Az a baj ebben a játékban hogy kis tier-ekben alig játszanak, 6-7-körül kezdődik az "élet" , nekem is van egy rakat 4-5-ös prémtankom úgy hogy egyet sem vettem, és a büdös életben nem játszok velük, és kb. senki más sem.
Még kezdőként sem használtam sokáig ezeket, a játék elég bőkezűen osztogat, vagy megszerezhetővé tesz 6-7-es prémeket is már az elején is, azért meg hogy a garázsban porosodjon azért felesleges... -
the_mad
aktív tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Ha kipengeted a 3k aranyat, akkor csak hozzáférést kapsz a Battle Path-hez, semmi mást. A battle path jutalmakat és járműveket csak battle coinért lehet feloldani szintenként, vagy vásárolni az ingame shopban. Battle coint missionok/chellengek teljesítésével, és a speckó hétvégi eventekkel lehet szerezni. Továbbá minden PVE/GO/PVP csatában kapsz BC-t, de az kutyafüle (20-40 körül átlagban). Természetesen lehet aranyért is venni BC-t, de nagyon hitványul váltja, 1 aranyért 2 BC-t ad. Egyszerűen nem éri meg. Az első 10 szint lelépése nem nagy kunszt kb 4000 BC, úgyhogy a Shilkát megszerezni nagyjából 2 órás elfoglaltság.
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
TROLL HEAT 1200DMG 10 sec reload botok ellen tökéletes
a 120as pontos revolvertáras, 2mp alatt kitolsz 1200dmg-t, utána 7sec az első skuló a másodig még 7sec -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
PVP GO 120mm, PVE 140mm
-
SpazzMaticus
tag
Egyébként az XM1A3-at ki melyik löveggel használja ? Ha mán' ma megveszem...
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Leopard sörrel: [https://www.youtube.com/watch?v=7dd0Azxb2N0]
-
Kean_Sorbo
őstag
Van technika. Type10.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
the_mad
üzenetére
Erről beszélek. Nem csak a páncélja volt troll a 152-esnek, de az ágyú is sokkal pontosabb ....volt valamikor régen...
Csak szólok, hogy ugyanaz az az ágyú van a 195-ösön is, majd beszéljünk róla egy fél-egy-év múlva hogy milyen a tank....
Egyébként gratula hozzá, és minden tiszteletem azoknak akik kihúzták vásárlás nélkül.
-
the_mad
aktív tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Érdekes, mert ha jól emlékszem a 152-es Armata még a béta idején sima tech tree-s 10-es tank volt. Akkor nagyon adta.
Tegnap este találtam az inventoryban 6x500 battlecoint így meg lett az Obj.195. Mentem vele 3-4 kört PVE-ben és egész kellemes gép. A (ha jól emlékszem) 30mm-es gépágyúval szerintem még egy kicsit OP is. Amivel nem vagyok kibékülve az a látótávja. A többi MBT-hez képest is teljesen vak. -
Gubu0101
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Hát én még a Kurganetsre nem tudtam ráérezni,mozgékony az tény,de pikpak elszórja a lőszert azt aból állok,hogy váltogatom ide oda,hogy ne kelljen várni az újratöltésre,viszont elég papír és én hullok vele mint a falevél,nem szeretek hátul kullogni,bújkáláshoz se egy kistestű

Talán tier 6-7-ben elmenne
-
SpazzMaticus
tag
válasz
the_mad
üzenetére
3Az obj 640 nem rossz, de semmi extra.
Nagyon gyors, az ágyú ha mindhárom lövedék betöltve jó esetben azonnal 2000K damage-t oszt ki, és a tornya jól védett, de a teste nagyon papír és a lövegsüllyedése szar ezért nehéz rejteni, és könnyen kap ammo racket. HC PvE-ben ( én csak azt játszom ) pillanatok alatt szétkapják ha yolo-zol vele, támogató tank, vannak jobb MBT-k.A 152-es Armata szintén nem egy nagy eresztés, a tech tree-s jobb, mert a 152-mm löveg persze üt nagyot, de lassan tölt, és érzésre a legpontatlanabb löveg szerintem a játékban, és bár kemény a tornya, kis célpont és nincs benne crew, a teste nagy, a hasa magas, és az alsó lemezt simán beütik a bot-ok, ez sem egy "frontharcos" ma már.
Nem ilyen volt először mikor megjelent, de megkapta a szokásos AW-s "unbalanced ninjanerfeket", és OP-ből average-é vált. ( lásd: CATTB... no comment )Félre ne értsd, egyik sem rossz, csak ne bánd annyira hogy nincsenek meg, tech tree-ben is vannak jobbak, az igen magas árát egyik sem éri meg...

Ráadásként -nekem ugyan nincs meg mert nem voltam hajlandó grindelni most, - de az Obj 195-öt több elemző videós is egy "átskinezett" 152-es Armatának tartja, és ugyanolyan átlagosnak is.
Legjobb véleményeket a Kurganets-ről mondtak, bár az meg egy kissé gyorsabb de könnyebb páncélú Hunter AFV állítólag....
(Az mondjuk nem baj, mert a Hunter szerintem a legjobb AFV most a játékban, csak elég sok fórumban olvastam hogy az "új" kampánypálya is egy átskinezett kissé átvariált map, + még mindíg nem jött meg a következő része, és a tankok is erősen "újrahasznosítottnak" tűnnek, a srácok a pénzkérésen kívül olyan nagyon nem erőltették meg magukat...
Kb. ez az én véleményem is erről a kampányról, de ezt már csak spoilerként irtam a végere...
) -
the_mad
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
A chellengek/missionok teljesítésével és a 900 százalékos coin boostrrekkel gond nélkül csordogálnak a szintek.. eleinte. Aztán lvl 40 körül ezek teljesen kifutnak, onnantól már fájdalmas a dolog. Venni meg nem érdemes coint mert 6k bc egy tier 6 prémium tank árában van.
Ughh
Sajnálattal hallom. Nagyon fáj rá a fogam, de 40-50 ezret nagyon nem ér meg.
Ha jól emlékszem régen a tervrajzos tankok darabkáit aranyért lehetett eladni? Mert most csak creditért engedi.
-
Gubu0101
veterán
válasz
the_mad
üzenetére
Nekem még olyan 130ezer pont kellene az 50-es szintig,körönként ~30 pontal 100 év alatt biztos meglenne

Persze,hogy arra megy,ha kell a jó gép vegyél coint,de nyilvánvaló nem magyar pénztárcához van mérve
Ha kint melóznék,euroban lofax lenne,de így,marad az ábrándozás
Kurganetshez 4 parts kell még,azt részemről ennyi volt a farmolás,elég volt
-
the_mad
aktív tag
Tesztpályán kipróbáltam az ojjektumot, elég disznó járgánynak tűnik. A 152mm löveg és a gépágyú jól aprít. Töltési ideje is kellemes. Mondjuk így a végére megingott a hitem, ezt az agyatlan farmolást még egyszer nem vállalnám be. Nagyon ügyesen van felépítve ez az egész. Az elején még jól lehet haladni kb. az első 20 szintig. Utána 40-ig már kimondottan lassú a fejlődés, aztán 40 felett meg kín szenvedés. Gondolom arra játszanak, hogy toljanak bele pénzt az emberek.
Azt nem tudja valaki, hogy az Object 640-et és a 152mm Armatát hogyan lehet megszerzni?
-
ughhh
senior tag
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Na erre be kéne nevezni a rutin miatt
Discord megbeszéljük holnap este meló után cpt. Sorbo
-
Kean_Sorbo
őstag
Újabb szakasz és PvE verseny.
-
Kean_Sorbo
őstag
Verseny! Igaz nem nagy a nyeremény, de egy próbát megér.
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
villamos
üzenetére
Az évi első, januári patchben:
ST1 leírása: "Nigeria, on the other hand, definitely purchased a small number of ST1 vehicles in 2020."
VT-4 leírásában: "Nigeria also received several vehicles in early 2020. The Nigerian vehicles have seen their first combat in the January of 2021 in an anti-terrorist operation against Boko Haram."Eléggé figyelnek a hadászati beszerzésekre, aktualitásokra. Lásd az új Leopardok nálunk, magyar festés, alakulatjelvény...
-
villamos
őstag
Februárban megérkezik a nigériai festés! Dönölűszép lesz!
[link] -
ughhh
senior tag
válasz
the_mad
üzenetére
Ez segít: [cloudflare.com DNS]
-
the_mad
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hátha valaki találkozott már ezzel a hibával. Múlthét szombaton még tökéletesen működött a játék. Vasárnap cserélte a Telekom a routert, mert folyton újraindult, de akkor nem voltam otthon, nem tudtam játszani. Tegnap viszont folyamatosan dobálta a "you have been disconnected from the server" hibaüzenetet. Mindig csak a garázsban adja, meccs közben nincs vele baj. Fájlok ellenőrzése, játék újrarakása megtörtént, nem oldotta meg a problémát. A hiba üzenetet váltakozó intenzitással adja, van hogy 3-4 kört is tudok menni mire kiléptet, de van amikor a játék elindítása után már másodperceken belül kirak. Valaki esetleg tudna valami ötletet adni, hogy mi lehet a gond?
-
Franky74
aktív tag
Hali!
Minden aktív és pihenő játékosnak Boldog Újévet Kívánok!!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hálát adok a jó Istennek, hogy először is scyllarus létrehozta ezt a topikot. Másodszor, hogy rátaláltam. Harmadszor pedig, hogy itt megtaláltam az LNG klánt, a világ legjobb arcaival. Ezúton köszönöm nekik a sok irány mutatást és segítséget, főleg a klán vezérnek, de a többiek segítsége is fontos a számomra.
Minden kedves AW funnak: B U É K!
-
villamos
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ez jó hír, akkor kibonthatom...
-
villamos
őstag
Buta kérdés: ha kibontom a kariajit, akkor a benne lévő dolgok (tank, prémidő stb.) azonnal aktivak lesznek? Vagy bekerülnek a raktárba, és akkor vehetem elő amikor ráérek?
-
Delta91
csendes tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves játékostársamnak és családjának.
-
Delta91
csendes tag

Csak így érdekességképp. 1000 pont felett vagyunk mindig. Tényleg, ezt nem felvágásból mutatom. Sokan mással játszanak már, ettől függetlenül amit tudunk megtesszük. Kérlek mutass még egy magyar klánt, akik ennyit el tudtak érni és megtartani. Ismétlem, nem támadásnak szánom ezt. Ha valamivel nem vagy tisztában, nem állíts valótlan dolgokat. Köszönöm.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
SŁŁS marad, ez nem kérdés. (lásd mi lett a magból
)
Ha van kedvetek szakaszolni hajrá
más: a Leclerc spec +12.5 +5.5 spéci töltésgyorsítóját 10 csata alatt kirántottam a dögvész pályán szakaszban
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Én is csak játszom, összejött idén 6000 ajándék gold, 3-at bedobtam a BP-ra, minden csata ad 20-40 BC.t, plusz a kihívások. Minden BC-t félreteszek és a shopban Kurganets-25 tervrajzokat veszek.
Eredmény: szórakozok és megajándékoznak egy pajszer AFV vel.más: klántárs homeoficban van és kirántotta az obj 195-öt 2 hét alatt
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Szintén +1
-
Franky74
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
+1
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Felejts el az spg-t. A shoppban minden nap vett meg a Kurganets-25 darabokat. Nekem már 30 van és 3000gold beugróval játszom. Simán meg lesz a 100db.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
ritkaság
üzenetére
Tegnap toltam a PvP-t ezerrel, csak ez az állandó nyűglődés az újraindítással fárasztó.
Az a baj, hogy az orosz kliens tartalmazza az angolt is, de ha átállítom a nyelvet, akkor integritás teszt fél óra, és visszaállítja magát oroszra.
Van rá egy trükk, de ehhez minden indításnál egy előre meghatározott időben az angol INI file-t, be kell másolni a játék könyvtárába, kilépéskor meg az oroszt. Szóval van kínlódás vele.
Egyébként hat óra alatt kb. 5000 coin-t sikerült 900% boost-tal összeszedni, ami ha jól tudom egy szint az új pathban. Egy kicsit elgondolkozhatnának ezen. Ki a tökönek van ideje ennyit ülni a gép előtt minden nap? Főleg egy artyért, meg valami WoT tipusú objektumért. Vicc na.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Ja ja. Tegnap láttam, hogy ki-be lépkedsz. Nekem 15-én szaggatott rendesen, az új patch óta semmi gondom, pedig Digis vagyok.
-
Franky74
aktív tag
Patch letöltve, játék elindítva.... és láss csodát NEM dobott le a szerver(eddig nem csatlakozott a szerverhez)!!
Sok régi barát is nyomja... Ha lesz érkezésem kereslek benneteket!!
Sajnos laposról nyomom, amiben nem a legerősebb vas van....
-
Delta91
csendes tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Minden Battle Path indulásakor instabil volt a szerver. Meg nagyobb frissítések alkalmával is. Cyberpunk ide vagy oda, az AW fejlesztői nincsenek ilyen téren a helyzet magaslatán.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Márpedig ha hivatalosan nincs is megerősítve, mégis teljesen egybeesik a Cyberpunk megjelenéssel a hibák kezdete.
Óriási volt a várakozás, + ugye eleve védelem nélkül érkezett a játék, + az első napokban peccsek is voltak ezért úgy néz ki mindenki ezt töltötte...
Nekem is hihetetlen, vicces, és ijesztő is, kicsit hisztérikus hangulatú egyébként ha igy van. Ez már a hype egy új szintje...
Öregszem nyílván...
-
jano_77
nagyúr
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Igen, igen erre hivatkoznak, de vajon mitől keletkezett ez a hiba nagy hírtelen?!

Nehezen tudom elhinni, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése miatti őrület, hiszen mindig volt/van/lesz vmi új, vmi olyan játék, amit sokan várnak és sokan töltenek le!?
-
SpazzMaticus
tag
Csak szólok hogy ez most nem a WoT, sem is az AW hibája komoly hálózati downgrade-k meg kimaradások voltak/vannak az egész országban, főleg a DIGI-s szolgáltatósokat érinti, de a többinél is gyakoriak...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Internet probléma - legalábbis ha DIGI-sek vagytok! Központi probléma van a DIGI-nél a vezetékes internet szolgáltatást érintően, ami országos szintű és bárhol jelentkezhet. Most beszéltem velük az imént ezen a héten már harmadszor. Dolgoznak a hiba elhárításán és türelmünket kérik. Köszi
-
Delta91
csendes tag
Nekem a Battle Path indulása óta gáz, átlagba bőven 100 felett a ping. A tankok nekem teleportálnak GO-ba is.
-
Kean_Sorbo
őstag
Sziasztok!
Gondoltam ha itthon leszek, majd tolom ezerrel.
Sajnos valahogy nem akarja a játék. Délután 5-6 óra körül jönnek az anomáliák. A 35-39ms ping helyett, 150-250, aztán 1-3 csatánként ledob a szerverről. Ez megy kb. 2 hete.
PvP-be nem is megyek ilyen késleltetéssel, inkább Go meg PvE ott ez nem jelent olyan nagy gondot.
Nálatok is van ilyen jelenség, vagy csak engem érint? -
ritkaság
aktív tag
Kedves AW funok és nem funok!
Nem mondom magam epic wot játékosnak, de elég jó voltam. Hogy mennyire sz@r lett az fogalom. Ha nem OP tankkal játszod és nem költesz rá, akkor élvezhetetlen. Ezért is hagytam ott, több mint 8 év után. Voltam pár klánba, sőt csináltam sajátot is, de .. És igen ez a , de. Mindenki értse úgy ahogy akarja. De, szerintem mindkét játéknak és supportjának megvan a maga hibája. Jelenleg én most a WOT-ból szerettem ki és az AW-t kedvelem. Persze sokszor nyűgös és játszhatatlan, de jelen pillanatban nekem sokkal jobb mint a WOT. Ja és egyik játékra sem költök még 2 forintot sem és nem is fogok. Bármelyik játékot megnézed a nap alatt csak az élvezhető igazán amire költesz. Magára a játékra és a hardverekre, mindenképpen költened kell.
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Tőlem már évek óta nem kapnak pénzt, elfogadom az összes f@szságukat, mert szórakoztat a játék, ingyéééé
-
SpazzMaticus
tag
Ja hogy a frissítés óta...
Akkor ezt melyik patch notes-ben irták ? Te olvastad ? Mer' én nem...Elfelejtették beleírni...
Meg egy hete levelezek velük ezért, miért nem tudják a " képembe" írni hogy: Figyelj baz'meg az a helyzet, hogy kivettük ezt az opciót az új peccsel...
Mer' sumákolnak baszki, meg arra építenek hogy az átlag "gyökettő" júzer úgysem veszi észre...
Azt hiszed nem erre tippeltem azóta hogy nem jött meg a tank ?
De nem tudom velük kimondatni...
Na erről a hozzáállásról beszélek itt..
Tudom hogy " csak" egy játék, meg aprópenzről beszélünk, de ti ettől nem érzitek magatokat sértve ? Hogy egyébként hülyének néznek ?
Csak kérdem...
Na ez a tipikusan orosz mentalitás, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Az üzleti életben is ilyen "morállal" rendelkeznek egyébként.... -
Franky74
aktív tag
Valami nem jó!
Indítás után - töltés közben hiba: Lekapcsolódtál a szerverről. -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Frissítés óta, owned -ra nyomok nem ad 125 goldot. Szerintem már így van, de Neked legyen igazad, nem vagyok a potyagold ellen

-
ughhh
senior tag
Szombattól 15:00 órától CET 1 óráig vasárnapig 100% -kal több csataérmét kereshet a csatákból! Ne feledje, hogy ez a bónusz a Battle Path boosterekkel együtt halmozódik fel.
És ha a boosterekről beszélünk, szombaton 15:00 órától CET 1 óráig, hétfőig egy kis ajándék, egy Battle Coin booster tokennel lesz elérhető a MY.GAMES Marketen.
Végül, de nem utolsósorban szeretnénk elnézést kérni a Battle Path indulási gondjai miatt, és reméljük, hogy élvezni fogja ezt a hétvégét a Armored Warfare-vel. -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
"Bérelt tank vs garázsban van" csak az első alkalomra kapsz 125 goldot.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ok, nem veszünk ezeken össze.

Csak annyit még, hogy az AW supportja nem béna, hanem kifejezetten sz@rrágó.Én egyébként jól beszélek angolul, számtalan levelet írok a munkám közben és hihetetlen hogy ezeknél mennyire a nyelvet nem tudó, és egyébként meg szándékosan nem értő emberek dolgoznak a supporton...
Már nem is azért a 125-aranyért levelezek velük, hanem élvezetből. Mindig jókat derülök azon milyen látványosan terelnek, tök hülyének néznék az embert...
Amikor az egyikkel eljutok odáig hogy tényleg megnéztem mindenhol hogy nincs a tank, akkor eltűnik és jön egy másik aki elölről kezdi.... Epic... 
Technikai problémáim pedig nekem csak ez az egy játékkal voltak és vannak az elmúlt években kizárólag. Semelyik másikkal.
Azt meg hogy ez mivel ér játékmechanikailag a WoT fölé nagyon kíváncsian meghallgatnám akár privátban is, hogy ne offoljuk szét itt a fórumot...
Részemről most már tényleg off, de én most egy ideig hanyagolom ezt a játékot... -
scyllarus
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Az AW supportja és marketingesei tényleg bénák, nem is vitatom. Nem ellenkeztem veled a CP-vel kapcsolatban, csak leírtam a véleményemet. Annyiban érdekes, hogy sokan vissza fognak jönni, akik amiatt tették félre, mert nem egyedül gondolom így a fórumok szerint. Amellett, hogy nekem technikai gondom nem volt a játékkal, az én gyenge kártyámmal FHD med-highban futott, csak egy a semmiben ülő sofőr lebegett egyszer az út fölött, ennyi bugot láttam.
Érdekes, sokan panaszkodtok technikai gondokra, nekem ilyenek nincsenek, pedig béta óta nyomom. Biztos előfordulnak, nem is kérdés, de nekem akkor szerencsém van. A wotban több volt sokkal.
Játékmechanikailag meg annyival a wot fölött van, hogy le sem lehet írni. -
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
És még egy dolog csak úgy a végére, azután befejezem :
A Breath of Winter event-ben ma kaptad meg az M60a3 Ice skint ugye ?
Na én írtam a supportnak egy héttel ezelőtt hogy : És mi van azokkal akiknek már megvan ? Azóta sem válaszoltak...
Ma kíváncsian megcsináltam az 5 kill-t. Találd ki mit kaptam érte ? Hát egy nagy lóf@szt...
Tehát amíg a "hulladék" WoT osztott neked 3 prém tankot, - köztük egy nyolcast ami nem kis érték - addig az AW-tól kapsz 3 skint amihez vagy van tankod vagy nincs, de az is lehet hogy azt se...
Nem fokozom ezt tovább szerintem...
-
SpazzMaticus
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Most nem bántásból, de szöveget értelmezni tudsz ?
Ki beszélt itt arról hogy milyen játék lett a Cyberpunk ? Nem ide tartozik, én sem véleményeztem.
Csupán az új event "nagyszerű" időzítésére utaltam.
Játékosszámokat néztél egyébként ? Nem csak ennél a játéknál, másoknál is.
Aki a gamer szakmában most 10-re tett bármi premiert, az egy nagy marha már ne is haragudj erre (is) utaltam az inkompetenciával...
Én a WoT-ot már csak azért nem játszom, mert idő híján nem tudok gyakorolni, és azon a szinten játszani ahogyan régen tettem, azért jöttem ide PvE-be bohóckodni, de egyébként messze magasabb színvonalú játék mint ez. Mind technikai, mind support, mind játékmechanikai szempontból.
Ez meg annak a B-kategóriás koppintása.
Én tudtam vele jól játszani, általában annak volt mindig "hulladék" a WoT, akik nem...
De amit ez a játék művel szerintem mind technikai, mind "emberi" oldalon az mélyen a WoT, meg a minősíthetetlen szint alatt van számomra.
Oroszok ezek minden negatív értelemben.
Attól te még szeretheted, ezen nincs mit vitázni. Én most nagyon nem fogom egy darabig.
Ennyi.
-
scyllarus
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
"az utóbbi évtized leghájpoltabb játéka" -nagy witcher rajongó vagyok, de az speciel nagyon kaka lett.
Ilyenkor karácsonykor mindig visszarakom a wotot, bezsákolni az ajándékokat. Kaptam egy-egy 4-es, 6-os és 8-as prémtankot, 10 nap prémet, de a játék továbbra is hulladék, törölhetem jövő ilyenkorig.
Ez nagyon messze van a tökéletestől, de még mindig ez a legjobb. Vagy a legkevésbé rossz. -
SpazzMaticus
tag
válasz
Franky74
üzenetére
Az van ezzel a játékkal hogy egy rakás sz@r.
Bugos a frissítés, bugosak az eventbe került tankok, olyan jól sikerült az "optimalizálás" hogy amikor elindult is vissza kellett vennem a grafikából mert úgy szaggatott, a Plague event pályán a grafikai meg pályaelem glitcheket olyan faszául javították hogy a lerombolt hídon 3-ból 3-szor akadtak be a tankjaink nekem is meg a csapattagoknak is, meg elsüllyednek, meg ugrálnak stb...közben meg én már egy hete levelezek velük mert érdekes módon a winter resupply gift ládából csak azt a tank 7-napos bérlést nem kaptam meg ami már a garázsomban volt, hogy nehogy aranyra váltsam, mert qrvara sajnálják még azt a 125 goldot is....
Közben megy egy kamu karácsonyi event amiben a ládákból látványosan nem esik semmi, és a végén kapsz egy szar festést a nem létező tankodra,
és mindeközben még elinditanak 10-én még egy eventet amiben megint feljebb tekerik a grindet, pont azon a napon amikor az utóbbi évtized leghájpoltabb játéka startol, azt a fórumokon meg írják csodálkozva hogy kevesen voltak induláskor....
Ez a játék jelenleg maga az inkompetencia iskolapéldája mind üzleti, mind technikai oldalról...Rage off.

-
Franky74
aktív tag
Üdv!!
Mivan ezzel a játékkal?? Tegnap frissített, azóta nem indul...
Hitelesíteni akar... Kb. 15 perc után meguntam, kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a választ. 

GLHF

)
)