Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Motorola Edge 30
Szeptemberben vettem, azóta fél év alatt 4 frissítés jött, nyilván főleg biztonsági, főverzió még nem. Szerintem bőven betartják a 2 hónapos security update periódust, amit ígértek.Asszonynak Edge 20 van, arra is ugyanígy jön a security patch, ott volt egy főverzió is.
Előtte megboldogult Android One rendszerű Moto-m volt, arra havonta jött a security és az élettartama alatt 2 főverzió. Mondjuk az valamilyen szinten kötelező volt.
Nem mondom, hogy óramű pontossággal érkeznek a frissítések, de szerintem nem akkora katasztrófa, mint amit itt sokan gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Legfőbb riválisainál olcsóbban biztosít két főkamerát és 125 wattos töltést.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest