- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz.d
csendes tag
A portable verzió, az a zip-es?
Mert ha igen akkor az sem működött.
Szerintem a Java környékén volt valami, bár abból is telepítettem a legutolsót és az sem segített. -
Atesz.d
csendes tag
Jéé tényleg
Esküszöm eddig nem volt ott!
Komolyra fordítva a szót. Az alapjáraton nem jött be. (Ahogy írtam ki volt próbálva...)
A megoldás a végén a Windows frissítése volt. Még ezután sem ment, de az újratelepítés és appdata stb. törlés után most (halkan merem csak mondani) úgy néz ki, hogy működik.
Nálam elvileg le volt (valamilyen szinten) tiltva a frissítés. De úgy tűnik az Edge olyan rettentően fontos valami, hogy ennek ellenére felnyomta. A többit nem. Amikor ezt kézzel megcsináltam már csak a romokat kellett eltakarítani. Gondolom, akinek automatikusan felmegy minden, annak esetleg megcsuklik, de a könyvtárak törlése után már megy is tovább.Éljenek a Microsoft programozói!!
(Kenyéren és vízen...)
-
Atesz.d
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este óta az Arduino IDE nem hajlandó működni. (Win10) A jelenség az, hogy indítva megjelenik pár másodpercere a kis keretes intro és a csomagok inicializálása állapotnál eltűnik és kész.
- Újratelepítette, nem jó.
- Kipróbáltam egy képernyővel (kettőt használok): nem jó.
- Leszedte, letöröltem a users.. könyvtárban a dolgait, felraktam, egyszer elindul, ha kilépek, többet nem indul el.
cmd-ből debug-ban indítva ez van:H:\#Works\#Elektronika\#arduino_prog\arduino-1.8.12\arduino_debug.exe
Set log4j store directory C:\Users\Atis I3\AppData\Local\Arduino15
Konfiguráció betöltése...
Csomagok inicializálása...
java.lang.NullPointerException
at cc.arduino.contributions.packages.ContributionsIndexer.parseIndex(ContributionsIndexer.java:134)
at processing.app.BaseNoGui.initPackages(BaseNoGui.java:483)
at processing.app.Base.<init>(Base.java:273)
at processing.app.Base.main(Base.java:150)Amikor telepítés után elindul, és az alaplap-kezelőben elkezd keresgélni, akkor is megjelenik a ..NullPointerException üzenet.
A gyanúm az, hogy addig hajlandó elindulni, ameddig egyszer meg nem jelenik ez a hiba.Kipróbáltam a zippelt verziót is, az is egyszer használatos.
Egy dolog volt tegnap: a köcsög Windows egy óvatlan pillanatban erőszakkal telepítette az új frissítést (ami az új Edge volt).
Sanszos, hogy ez kavarta meg a dolgokat, de valamiért nem engedi leszedni.
Régebben az ESP-k package-ei voltak felrakva, de most a teljesen szűz is elhal.Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest