Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #12890 üzenetére
Nem értelek, hiszen pont a megoldást írtam le. Már több USB HID eszközt csináltam, gamepad-et, billentyűzetet, legutóbb egy midi keyboard-ot. PS2 egérhez is csináltam már drivert még megboldogult legény koromban, csak azt nem arduino-val, hanem még pic-kel. Pont ilyet, így együtt speciel még nem.
-
válasz
instantwater #12877 üzenetére
Szia! Kelleni fog az USB HID emulációhoz egy Leonardo/Pro Micro. A PS/2 kapcsolatot elég könnyű felépíteni, kösd rá a touchpadot és serial-on keresztül írasd ki a gépen, hogy miket kommunikál, mikor két ujjal görgetsz. Valószínűleg ugyanazt küldi, amit egy PS/2 egér kereke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 1 / 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Xbox Ultimate előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest