Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell
üzenetére
Úgy számoltam, hogy a konverter 45uA-es fogyasztása másodpercenként értendő és akkor átváltottam. De ha nem így van akkor még akár jobb is lehet.
Az a baj, hogy töltőm nincs a nikkel-eshez, így az mindenképp drágább költség lenne + még a 3 db NiMH elem. Vezetékkel se tudom sajnos összekötni, csak valamilyen hordozható megoldás tud működni. 2 db ceruza elem nem miért nem jó?
Esetleg NiMH-hoz van tp4056-hoz hasonló modul ebayen vagy csak "gyári töltővel" tölthetőek?
(#9608) Atti777
Oh ez nagyon jó, nagyon köszi. Eszerint -20 - +50 celsius között használható, annyi hogy egy panasonic 3400mAh-es liion aksi 2200mAh fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Bestbuy játékok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 7
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- PH! Szakszervezet
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold