Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Hyperion
üzenetére
Ja jó, csak elbizonytalanítottál kicsit az előzővel.
Eddig úgy voltam, hogy jó lesz AA-s akksikkal is, aztán kiderült, hogy nem (előtte nem számoltam utána (micsoda szójáték
)), most akkor marad az adapteres, erre az is majdnem kiderült, hogy nem jó...

De akkor jó, nem félek tőle.
Hűtésre én is gondoltam, hogy érdemes megoldani? Valami hűtőpaszta is elég, vagy egy alumínium lapot tegyek rá, vagy hogy? Egy 18mm-es vastagságú MDF-lapba lesz besüllyesztve az Arduino (is), úgyhogy sok hely nincs hűtőbordának. Most nincs nálam a panel, de durván 8mm magas az egész, tehát max. ~8mm-es borda férne el rajta.
Amúgy pénteken megyek haza, majd körülnézek otthon, hogy 5 és 9V között milyen tápok vannak, és majd írok, hogy szerinted/szerintetek megfelelő-e. Persze, ha találok 5-6V-osat (szinte biztos, hogy fogok
), akkor gondolom azt érdemesebb használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eddig úgy voltam, hogy jó lesz AA-s akksikkal is, aztán kiderült, hogy nem (előtte nem számoltam utána (micsoda szójáték

Hűtésre én is gondoltam, hogy érdemes megoldani? Valami hűtőpaszta is elég, vagy egy alumínium lapot tegyek rá, vagy hogy? Egy 18mm-es vastagságú MDF-lapba lesz besüllyesztve az Arduino (is), úgyhogy sok hely nincs hűtőbordának. Most nincs nálam a panel, de durván 8mm magas az egész, tehát max. ~8mm-es borda férne el rajta.
ekkold