- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Janos250 #9299 üzenetére
Köszi, sajnos ez se oldotta meg. Neten github és még pár oldalon elég sokan foglalkoznak a témával. Van aki vett 5 db ESP32 doit panelt, 3 működik boot gomb nélkül, 2-nél muszáj nyomni program letöltés közben a boot gombot. Sajnos megoldást nem találtam ami működne.
(#9290) xboy89
Eddig nem omlott még össze az i2c,úgy hogy Core 1-re pakoltam a összes (4 db) taskot, core 0-á nem futtatok semmit. Még tesztelem azért pár napig.
Amit tapasztaltam és várható volt, hogy a webserver-t nem mindig lehet elérni. Ez a következőből adódhat:
1) Fut a hőmérséklet kiolvasás ami 150 db elemű tömbbe pakolja az adatot, ha megtelik akkor 1-el mindig eltolja a tömb indexét és ezt for ciklusban oldottam meg. Ez lehet annyi idő, hogy ha pont akkor akarom megnyitni a weblapot, akkor nem tud még futni az a task.
2) A webserver-t String-es megoldással rakom össze. Ez azt jelenti, hogy 150 db elemét a tömbnek for ciklussal rakom bele a webserver kódba, ráadásul 2 ilyen for ciklus is van ami hőmérséklet és aksi mért értékeit pakolja a szerverhez. Itt a for ciklusban a 20 adat belepakolása után kap egy 15 ms delayt (különben watchdog problémázna), majd folytatja. Viszont a 15 ms alatt másik task kap futási időt, pl.: hőmérséklet olvasás/adat pakolós task, ami lehet 15 ms alatt nem végez, a webserver nem tudja folytatni a weblap összerakását -> nem tölt be a honlap.Ha jó időpontba nyitom meg a weblapot, akkor betölt. Erre van valakinek ötlete? Lehet többek között ezért is raspberry-t használnak ilyen esetekben? Jó lenne az esp32-vel megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged