- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Teasüti #8904 üzenetére
Igen, így van ez egy sokkal egyszerűbb megoldás amit én szeretnék. Órát nem akartam újra feltalálni még akkor se ha érdekes feladat lenne
. Mindenképpen kellene egy fali óra, ezért gondoltam, hogy vigyünk bele valami pluszt amitől kicsit egyedibb lesz. Igen ez inkább egy időjárás állomás lesz ESP oldalról, csak a körítés másabb.
Egyelőre még nagyon az elején vagyok az egésznek. Hobbinak és érdekességnek jó ilyennel foglalkozni ezért kezdtem ezt. Kicsit bele kevertem a külső hálózatról történő belső hálózat elérését. Tényleg jóval egyszerűbb kiküldeni szerverre. Ezt a részét még átgondolom, ha oda érek. Most minden funkciót beletenné legszívesebben, de annak meg nem sok értelme van
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged