- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia,
Pwm kimenet nélkül nincs pwm.
Ne mondj olyat, ami nem igaz
Szoftverből is meg lehet oldani a pwm-es fényerőszabályzást.
dave0825: A fényerőszabályzást nem kell feltétlenül a környezethez állítani, lehet azt az időtől is függővé tenni. Az én órám pl. este 9-kor szépen, fokozatosan elhalványul, hogy éjjel ne zavarjon a fénye, és reggel 6-kor fordítva felerősödik. Ha megérted a pwm működését, akkor te is meg fogod tudni csinálni akár szoftverből is.
De segítek: ha halvány fényt akarsz, akkor rövid időre bekapcsolod a ledet, és hosszabb időre pedig ki. Ha erősebb fényt akarsz, akkor hosszabb időre kapcsolod be a ledet, és rövid időre ki. Ha teljes fényerőt akarsz,
akkor folyamatosan bekapcsolva hagyod a ledet. És mindezt legalább 100x mp-enként, hogy ne vedd észre a villogást. -
dave0825
őstag
Akkor lehet, hogy hagyom a fényerőszabályzást. Vagy tudsz valami jó leírást ilyen ic alkalmazásához? Ezt találtam, de a kódot nem nagyon értem, viszont ezzel sokkal kevesebb láb lenne használva, és kb. 400,- a 10db ilyen ic.
Hasonló a kód az itt találhatóhoz, de ezt megértettem, a másikat viszont nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest