- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia,
Pwm kimenet nélkül nincs pwm.
Ne mondj olyat, ami nem igaz
Szoftverből is meg lehet oldani a pwm-es fényerőszabályzást.dave0825: A fényerőszabályzást nem kell feltétlenül a környezethez állítani, lehet azt az időtől is függővé tenni. Az én órám pl. este 9-kor szépen, fokozatosan elhalványul, hogy éjjel ne zavarjon a fénye, és reggel 6-kor fordítva felerősödik. Ha megérted a pwm működését, akkor te is meg fogod tudni csinálni akár szoftverből is.
De segítek: ha halvány fényt akarsz, akkor rövid időre bekapcsolod a ledet, és hosszabb időre pedig ki. Ha erősebb fényt akarsz, akkor hosszabb időre kapcsolod be a ledet, és rövid időre ki. Ha teljes fényerőt akarsz,
akkor folyamatosan bekapcsolva hagyod a ledet. És mindezt legalább 100x mp-enként, hogy ne vedd észre a villogást. -
dave0825
őstag
Akkor lehet, hogy hagyom a fényerőszabályzást. Vagy tudsz valami jó leírást ilyen ic alkalmazásához? Ezt találtam, de a kódot nem nagyon értem, viszont ezzel sokkal kevesebb láb lenne használva, és kb. 400,- a 10db ilyen ic.
Hasonló a kód az itt találhatóhoz, de ezt megértettem, a másikat viszont nem annyira. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szoftverből is meg lehet oldani a pwm-es fényerőszabályzást.
Hasonló a kód az 
ekkold