-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
Szia,
Pwm kimenet nélkül nincs pwm.
Ne mondj olyat, ami nem igaz
Szoftverből is meg lehet oldani a pwm-es fényerőszabályzást.
dave0825: A fényerőszabályzást nem kell feltétlenül a környezethez állítani, lehet azt az időtől is függővé tenni. Az én órám pl. este 9-kor szépen, fokozatosan elhalványul, hogy éjjel ne zavarjon a fénye, és reggel 6-kor fordítva felerősödik. Ha megérted a pwm működését, akkor te is meg fogod tudni csinálni akár szoftverből is.
De segítek: ha halvány fényt akarsz, akkor rövid időre bekapcsolod a ledet, és hosszabb időre pedig ki. Ha erősebb fényt akarsz, akkor hosszabb időre kapcsolod be a ledet, és rövid időre ki. Ha teljes fényerőt akarsz,
akkor folyamatosan bekapcsolva hagyod a ledet. És mindezt legalább 100x mp-enként, hogy ne vedd észre a villogást. -
dave0825
őstag
Akkor lehet, hogy hagyom a fényerőszabályzást. Vagy tudsz valami jó leírást ilyen ic alkalmazásához? Ezt találtam, de a kódot nem nagyon értem, viszont ezzel sokkal kevesebb láb lenne használva, és kb. 400,- a 10db ilyen ic.
Hasonló a kód az itt találhatóhoz, de ezt megértettem, a másikat viszont nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged