-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
A villogást tegnap már teszteltem a mátrix programozásán, és persze, kell is hogy gyorsan villogjon, hogy ne lehessen észrevenni, hogy soronként pásztázza mátrixot. Én igazából potival szeretném állítani, mert pl. van, hogy nappal leengedem a redőnyt, és akkor szeretném ráadni a fényerőt, vagy ilyesmi. Csak egy példa volt, de mindenképp manuálisan szeretném, de akár lehetne 2 gombbal is, hogy egyikkel növelem, másikkal csökkentem a fényerőt, ha ez megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged