Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Szerintem folyamatosan megy a stream függetlenül a tartalmától és a pc oldali szoftver dönti el a 0/1-ekről hogy mit kezd vele - a rajta lévő CY7C68013-ben lévő 8051 mag szerintem nem elégséges szoftveres elemzésre, épp csak az alap I/O funkciók ellátására alkalmas...
Ha aida-val nézed az eszközök > usb eszközök rovatot akkor ott látod majd hogy hogy épül fel, mi miből származik. Dugj sorban a portokra egy felismerhető nevű eszközt, és akkor látod hogy melyik port melyikkel osztozik az erőforrásokon... Egyébként olyat is tapasztaltam már egy notin, hogy a natív portokon xarakodott a saleae, de egy adott hub chippre épülő hubal meg szépen ment - szóval lehet valami kommunikációs időzítési problémák jönnek elő ilyenkor, amin ronthat de akár segíthet is egy köztes pont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold