- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti #7069 üzenetére
Hello,
Én élvezem, hogy végre eclipse alatt tudok fordítani, és nem az Arduino IDE-be vagyok korlátozva. C nyelvet sem mostanság használtam, és van lehetőség C++ is.
Nem vagyunk egyformák, nekem a Win10 egy csalódás, és kacsingatok az új Ubuntu 17.10 után.
A dokumentáció hiányosságai okoznak fejfájást. Nem minden működik a leírtak szerint az ESP-IDF ben. Van még rajta mit csiszolni.
Az interrupt kezelést kellene megtanulnom, pont ez az ami idegesít, mert a leírtakból pont nem lehet megcsinálni amit szerettem volna --> ledc fade végén interruptban visszafele fadelni szeretném A technikai sheet szerint az összes channel tud a végén interruptot. A HW képességei lenyűgözőek. A tudásom meg igen kevés.
Feltűnö h az Arduino ideben írt villogtatás 65% lassabb --> túl nagy az overhead.
ESP-IDF ben ezek mennek eddig :
RTOS Task kezelés, Queue, Semaphore/Mutex - > binary semaphoret értem , de nem használtam
i2c scannert sikerül már írnom.
Led villogtatás is megy.
MQTT-re üzenet küldés. igaz ez kész library-t használva.
Most küzdök a ledc -vel.Lehet kellene egy ESP32 ESP-IDF topic, hogy ezt ne offoljuk szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest