Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Nem nagyobb a valószínűsége, mint mondjuk, hogy a TV-d, villanykapcsolód, konnektorod, hosszabbítód, mosógéped kigyullad.
Lehet, hogy ez igy van, (bar szerintem ezt igy nem mondanam egy random webshop-bol vasarolt barmire,) de abban biztos vagyok, hogy ha vesz egy akarmit (TV-t, mosogepet, akarmit mondjuk a Tesco-ban,) akkor arra van megfelelosegi nyilatkozat, es van gyartoja, vagy importore, aki felelosseggel tartozik a termekert. Ha kigyullad, es viszi a lakasat, akkor lesz felelos. Ha meg vesz valamit kinabol a Banggoodon, akkor o az importor, es a felelos is, ha mondjuk a tuzolto kideriti, hogy a kiani cucc gyulladt ki. Utana meg mondhatja, hogy "Ja, az a sonoff, de Janos250 azt mondta, nyugodtan hasznaljam!" -
gyapo11
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Nem tudom milyen kommunikáció zajlik a wifin át, és hogy mennyire könnyen törhető, de az androidos appba föl kell venni az eszközt, és azt csak a lokális hálón belül lehet, ha jól emlékszem. Tehát távolról az appal nem lehet csak úgy megszólítani az eszközt.
Én jobban félnék a kigyulladástól. Olcsó kínai cucc, olcsó alkatrészekből, trehány forrasztások, alulméretezett hűtés. Ezt nem a sonoffra mondom, hanem általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold