- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
sima papirbolti 160-200 g műnyomó papirt kell venni lézernyomtatóhoz. (ezt szét is vágják egy csomó boltban ha csak A0 méret van. (a fotópapir is jó, ha az lézernyomtatóhoz való, a lényeg a fényes felület)
nem fogdosod össze, kinyomtatod, a nyákot alaposan megtisztitod, akkor jó, ha a viz a felületén nem ugrik össze, hanem szétterül, majd ráforditod a papirt, és ráteszed a vasalót 5 percre a legforróbb álláson (én rá is szoktam ragasztani egy lézerbe is használható öntapadóval, hogy véletlenül se mozdulhasson el (ha van valakinek jobb ajánlottabb ragasztószalag ötlete van az jól jönne), majd még kb 5 percig a vasaló hegyével is rányomva vasalod. akkor jó, ha már átlátod a papiron a rajzot. (tele van a youtube videóval)
ha ez megvan, akkor be a vizbe és hagyd ázni.(5 perc minimum). A nagyja leázik az apraja óvatosan ledörzsölhető (esetleg sósavba lehet meriteni, de még nem próbáltam !), 0,3 mm -es vonalvastagságnál ne használj vékonyabbat, de azért ha muszáj, akkor mehet az is. Száradás után még lehet belejavitani valami maratásálló filctollal. (nekem bevállt a staedtler lumocolor, csak ajánlani tudom)
maratás, majd igény szerint kémiai ónozás. lomex.hu-nál kapható tn150 marató kiváló, hozzá a tn160 ónozó.
Pár műanyag tálra még szükség van..
Új hozzászólás Aktív témák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Macrodroid
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged