Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Azokra gondoltam, amik eleve a rendszerben vannak, mert azok valóban nem keverik a dolgokat.

A gondom a netről letöltött programokkal volt, amik összevissza ezt-azt akartak használni.
Aztán ide:
C:\Arduino\arduino-1.8.19\portable\sketchbook\librariesrakosgattam be, ez a problémák zömét megoldotta, mert a kacsacsőrösök közül először itt keres (legalábbis úgy tűnik, mert erről nem tudok semmi leírást, hogyan szedi sorba, a fordító paraméterei meg annyian vannak, hogy nem volt türelmem végigbogarászni.)

-
vargalex
félisten
válasz
Janos250
üzenetére
Az "azok tudják, hogy hol keressék a nekik kellőt" elég hihetetlen, ha azokban is egy
#include <masikheader.h>van csak..
Persze az azonos elnevezésű header-ekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ezt én is úgy szoktam, hogy kiválasztok egyet, telepítem. Ha nem tetszik, akkor leszedem és telepítem a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold