- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
válasz
JozsBiker #1898 üzenetére
Danex: az ott loop volt, de utána saját eljárásnak írtam meg és void loopban azt hívtam meg, de azzal sem voltam előrébb. Már vagy 12 féle verzióm van erre a problémámra, szerintem nem a legutolsót másolhattam be, de köszönöm az észrevételt.
Pubszon: tanulmányozom a feljavított kódom, holnap melóban ez lesz az első, hogy teszteljem....
(sajnos ott kezdtem el, itthon meg másfajta kártyaolvasóm van és lusta vagyok átírni a beolvasáshoz szükséges dolgokat.....majd ha egyszer már sikerült, utána az itthonival is kezdek valamit, de nem ez a cél egyenlőre.Holnap beszámolok róla, hogy lefut-e. Köszi!
JozsBiker: do...while-am van simán while helyett, de rá fogok nézni. Kezdek bekavarodni, de már nem fogom abbahagyni, amíg össze nem hozom és meg nem értem.
A változó == konstans hasoníltást pedig köszönöm.
Holnap folytatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest