Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Ez érdekes. Úgy emlékszem, hogy én is azzal próbálkoztam először, csak nem volt benne Attiny12 támogatás
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 
Megtennéd, hogy írsz és fordítasz rá valami egyszerű kódot, mondjuk ledvillogtatást, esetleg ha van lehetőség, UART-on kiíratni vmi szöveget, és elküldöd nekem a hex fájlt? Most már igazán kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 

ekkold