Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Az arduinot én is erősnek érzem a feladathoz.

Az árkülönbözeten kívül, még további munka is van vele, ha kész, utána még "dobozolni", hogy kultúrált legyen, stb.
Egyéb iránt van nem távirányitós, hanem mondjuk analóg potméteres dimmer is, az is kibelezhető akár, és csak a potit kivezetni valahova, mellé egy billenőkapcsolóval.
A legnagyobb hátrány, ha a táp primer oldalát akarod lekapcsolni, akkor egy alacsony pl 10% dimmelésnél egy modern kapcsoló üzemű 60W-os tápnál 4m led szalagnál akár 5mp is eltelik, hogy "nem történik semmi", hála a pufferkondinak...
Ha már a 12V-t kapcsolgatod, akkor meg a táp állandóan üzemel. 
Általában én is szeretem az arduinos megoldásokat, de ez szerintem pont nem az az eset, amikor van rá céleszköz fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold