- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11 #1706 üzenetére
Az arduinot én is erősnek érzem a feladathoz.
Az árkülönbözeten kívül, még további munka is van vele, ha kész, utána még "dobozolni", hogy kultúrált legyen, stb.
Egyéb iránt van nem távirányitós, hanem mondjuk analóg potméteres dimmer is, az is kibelezhető akár, és csak a potit kivezetni valahova, mellé egy billenőkapcsolóval.
A legnagyobb hátrány, ha a táp primer oldalát akarod lekapcsolni, akkor egy alacsony pl 10% dimmelésnél egy modern kapcsoló üzemű 60W-os tápnál 4m led szalagnál akár 5mp is eltelik, hogy "nem történik semmi", hála a pufferkondinak...
Ha már a 12V-t kapcsolgatod, akkor meg a táp állandóan üzemel.
Általában én is szeretem az arduinos megoldásokat, de ez szerintem pont nem az az eset, amikor van rá céleszköz fillérekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elden Ring
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1 humoros
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest