-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11 #1699 üzenetére
tök jö, bár az ebayen kapható led vezérlők ugyanezt tudják és fillérek ! (igaz azt nem az ember csinálta)
Hacsak nem valami különleges feladatra kell, akkor ezt a wirelest tipust már szereltem pár helyre. Annyi, hogy az eredeti (ajánlott) elem helyére 2032-is bemegy, én azzal használom.
3 dedikált gomb 25, 50, 100% szinte mindig ezt használják, azt hiszem 7 lépcsőben állitható. (Plusz, amit én sose használnék, különböző idegesitő villogások, annak a sebessége is állitható, én kb 10mp ig birtam, de volt aki meg azt mondta, hogy az állat, ők használják...)
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyapo11 #1699 üzenetére
Az egyes pinek PWM frekije eltérő [link] , de persze lehet módosítani. Ha biztos nem akarsz villogást akkor mindenképp szűrd meg.
A fokozatállitás eléggé függ LED-től is, hogy pl. az adott széria milyenre sikerült. Ezt próbálgatásos alapon tudod belőni. Tranyó bázisát az arduino kimenete is lehúzza rendesen földre.
Az EEPROM meg elvileg 100000 írási ciklust bír, szóval egy darabig tuti nem fog tönkre menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest