Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
tök jö, bár az ebayen kapható led vezérlők ugyanezt tudják és fillérek ! (igaz azt nem az ember csinálta)
Hacsak nem valami különleges feladatra kell, akkor ezt a wirelest tipust már szereltem pár helyre. Annyi, hogy az eredeti (ajánlott) elem helyére 2032-is bemegy, én azzal használom.
3 dedikált gomb 25, 50, 100% szinte mindig ezt használják, azt hiszem 7 lépcsőben állitható. (Plusz, amit én sose használnék, különböző idegesitő villogások, annak a sebessége is állitható, én kb 10mp ig birtam, de volt aki meg azt mondta, hogy az állat, ők használják...)
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyapo11
üzenetére
Az egyes pinek PWM frekije eltérő [link] , de persze lehet módosítani. Ha biztos nem akarsz villogást akkor mindenképp szűrd meg.
A fokozatállitás eléggé függ LED-től is, hogy pl. az adott széria milyenre sikerült. Ezt próbálgatásos alapon tudod belőni. Tranyó bázisát az arduino kimenete is lehúzza rendesen földre.
Az EEPROM meg elvileg 100000 írási ciklust bír, szóval egy darabig tuti nem fog tönkre menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Cyberpunk 2077
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Automata kávégépek
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- BMW topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold