Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
Tomika86
üzenetére
Egyszer csináltam hasonlót, csak nem arduino volt hanem pc, és nem c hanem assembly. Pénztárgép fekete doboza volt, epromba írt. Már nem tudom mi volt az elválasztó jel, de valami olyan, ami biztosan nincs a kiírt adatokban. Ha csak számokat vagy betűket írsz ki, akkor jó a % vagy # meg ilyenek. Én nem használtam pointert, hanem bekapcsoláskor addig olvastam az epromot, míg az utolsó elválasztójelet megtaláltam, ez után jöhetett a következő írás. Így akármilyen változó hosszúságú adatot írhatsz, az elválasztójel egyértelműen meghatározza, hogy hol a vége és a következőnek az eleje. Ez egyben a wear levelinget is megoldja, mert teleírod az összes byte-ot, utána persze törölni kell, ha akarsz bele írni.
-
válasz
Tomika86
üzenetére
A PLC-ről sajnos csak annyit tudok, hogy létezik.

csak szeretem megérteni amit csinálok
Teljesen jogos igény.
Wear leveling az lenne mint ssd esetében, hogy összevissza rakja az adatokat?
Nem összevissza, hanem sorban, egymás után, mivel itt mindig szekvenciálisan írsz, és nem kell random törölni adatot a sorból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- VR topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold