Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
Szia!
Meglep hogy meglep
Nyilván nem csak egyszerű rákötésről van szó, de nem is nagy művelet. De abban biztos vagyok, hogy nagyon mindent azért nem tudok, mert ha tudnám, nem lenne gondom.
Amúgy ITT a link, amin láthatod, amit rögízteni tudtam. Ebből kinéztem, hogy a pulse lenght 705-710us, 40bites a jelem, valamint visszafejtettem a bitekből a hex és a dec értékeket is. Megpróbáltam az alap rc-switch libraryvel reprodukálni, de sajnos nem sikerült, kicsit homályos is itt már ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván nem csak egyszerű rákötésről van szó, de nem is nagy művelet. De abban biztos vagyok, hogy nagyon mindent azért nem tudok, mert ha tudnám, nem lenne gondom.
ekkold