Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Most meglepődtem, úgy gondoltam gy 9v-os elem jóval többet bír. 3.3v-ról van táplálva egy pici oled kijelző és egy NRF24L01+PA+LNA.
Akkor megpróbálok 3 ceruzaelemes dologra átállni, ha jobb lehetőség nincs. Ezen kívül ajánlott még valami más ami több ideig bírja?fpeter84:
Sajnos nem szeretnék már átállni másik modulra, mivel maga a nyák már készen van, hozzá tartozó szoftver is, már csak annyi hiányzik hogy találjak hozzá egy megfelelő áramforrást, hogy ordozhatóvá váljon.
A távolság pedig kb 10m-100m között van. Egyik oldalt megnyomnak egy gombot ami küld egy decimált a másik oldalra ami ennek hatására kiír valamit egy oledre és közben sípol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Napelem
- Apple asztali gépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Azt hittem, nimh helyett javasolod a lítiumos megoldást.
ekkold