- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól értem, te olyat szeretnél, hogy legyen mellé még csomagolva valaki is, aki össze is rakja?
Miért nem raksz össze saját tervezésű valamit? Az általad linkelt videókon még csak nem is Lego motorok vannak, szóval gyakorlatilag bármely, technic elemekből álló jármű alkalmas lenne a feladatra.
Ugyan nem Lego, és drágább is, mint 10ezer, viszont ajánlom neked ezt a Wall-e kinézetű robotot. Csak össze kell rakni (max 30perc) és egy remek grafikus felületen már lehet is programozni (legalábbis a 6 éves fiam már remekül boldogul vele) , Android vagy iOS alatt. Csak azért ajánlom, mert kettőt is vettem belőle a tavalyi akcióban, és fantasztikus minőségi cucc! Sajnos a látszattal ellentétben nem kompatibilis a Lego technic elemekkel.
Az első linkelt videó nagyon elgondolkodtatott, hogy minden eddigi lego motorizálási feladatnak rosszul álltam neki, mert az a nema8 stepper olyan, mintha maga a Lego találta volna ki, annyira illik a Lego mellé.
Asszem be is szerzek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest