Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Köszönöm az új arcképem [Anubis]
-
szemesi69
addikt
Köszönöm Wyll, igazán jó lett a "
kutya fej" khm. sakálvond Köszönöm a beállítást
-
szemesi69
addikt
Rendben, keresek tovább, akkor én is hetekig járók közé fogok tartozni
Hiába olvastam már többször is a szabályzatot, nem tudok eligazodni, honnan töltsek le olyan képet, amit fel lehet használni, viszont így megtévesztő, hogy szabadok közül, mégsem mindegyik szabad. Akkor ez törlésre kerül? [link], hogy ne foglalja potyára a helyet?
-
szemesi69
addikt
válasz
pepe091 #7229 üzenetére
Akkor miért van, a szabadok között, már kezd tele lenni a hócipőm, na ne vedd magadra
, de már napok óta ezzel küzdök, eddig egy sem volt jó, már mondták akkor válasszak a szabadok közül, na most választottam, ez sem jó, de akkor miért van a szabadok között? Miért nincs jelezve, hogy nem választható, ez csak most derült ki, hogy jelezted
-
szemesi69
addikt
Ez esetleg [link]? Zöld színben, a szarva lehetne piros
Vagy ha egyszerűbb az egész lehetne zöld
szöveg nélkül.
-
szemesi69
addikt
Biztos lehet, de már nem tudom hol keressem, napok óta ezzel foglalkozom, ezt a forráskép dolgot nem értem, eszerint az ördöggel az volt a baj, hogy saját gépről tettem fel? Ha tudsz még egy olyan oldalt mutatni, mint az előbb az ördögöset, akkor keresek valamit, elhiszem, hogy el vagytok havazva, ráadásul itt vagyok még én is ráadásnak
-
szemesi69
addikt
Megnéztem őket, nincs köztük olyan, amit először kértem zöld ördögöt, annak szimbólikus jelentése van számomra, mivel egy időben sokat macsó pókereztem és ott az volt az avatarom.
De ha az útólsóval lehet mit kezdeni [link], azt szívesen elfogadnámÁttehetem akkor kérésnek?
-
szemesi69
addikt
Végignéztem a szabadokat többször is, de egyik sem nyerte el a tetszésem sajnos, zöld ördögöt meg sehol nem találok azon kívül, amit először is kértem. Ez az utolsó amit linkeltem, ez sem jó?
Nem mindegy, hogy mi lesz, de már nem tudok eligazodni rajta, pedig többször is átolvastam a feltételeket, de hiába nézek képeket nem tudom eldönteni, hogy megfelelő-e. De ha linkelnél olyan oldalt, ahol olyan minőségű képeket találnák, amiből tudtok alkotni, azt megköszönném, a grafika sosem volt az erősségem.
Nem idegelni akarlak benneteket, csak nem tudom eldönteni, pedig sok képet néztem már, melyik az ami számotokra szerkeszhető, elképzelésem van, csak nem találok olyant, amit elfogadtok. -
szemesi69
addikt
Üdv! Eddig nem sikerült eltalálnom miből lehet, ezért inkább itt kérdezném, ebből lehet avatart készíteni? [link]?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest