- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
MasterDeeJay #3311 üzenetére
A nagyból már lehet valamit csinálni, de voltak ott jó, rajzos források.
A legszerencsésebb lenne azok közül választani. -
Peterson_
addikt
válasz
MaxxDamage #3246 üzenetére
Nem, csak egy kis idő kell hozzá.
Most egyet félbehagytam, de ha más nem áll neki, akkor megcsinálom.De Tamoo fogékonyak tűnik
-
Peterson_
addikt
Nagyon szívesen, kollégák!
Köszönöm a türelmetek, és használjátok sokáig egészséggel -
Peterson_
addikt
Maradjunk a fotóboltnál, abban legalább már tanítottatok valamit.
Az állkapcsából így is szedtem le, de nekem nem is ez a bajom.
Tényleg olyan böszme és aránytalan feje van, viszont ha átszabom, akkor már ennyiből egy tök más farkast is lehet keresni.
Meg olyan...szóval tényleg, nekem szögletes az egész.
Karikatúrában én is kb ilyen stílusban rajzolok, az sem tetszik, ezért nem is próbálkozok velemorgyi:
-Szerintem tök jó lett, de mondjon véleményt hozzáértő is.
A korona viszont továbbra is fura.
Bár aki ismeri a karaktert, az lehet, hogy máshogy látja. -
-
Peterson_
addikt
Pedig szerintem az utolsó két forrás a legjobb.
A lebegő korona pedig erősen felejtős.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de a legnehezebb az egészben azt lenne megcsinálni, sok helyet is foglal.
Lejjebb kellene hozni, felére-negyedére csökkenteni a méretét, de kis méretben szerintem csak rontana az összképen.
Neki kellene állnia valakinek, hogy pontosabban kiderüljön, hogy miként lehet megoldani, ha meglehet.
Én részemről passzolom, jelenleg két arckép is lóg a levegőben, azokat szeretném letudni.Pár napig nem is leszek, utána elég sok lesz a melóm.
De ha senki nem csinálja meg addig, akkor esetleg nekiállok(de inkább koronát mellőzve.)Szerk.
Pedig az arculatba is az illeszkedne a legjobban, de ezen nem veszünk össze -
-
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson #3151 üzenetére
Az mára már ottmarad
Egyébként is csak mustrára tettem, hogy egyáltalán jó lesz-e.
Nem tudom miért van...amíg nem töltöttem fel, nem volt egy deka fölös hely sem. -
Peterson_
addikt
Megmondom őszintén az volt, csak kicsit besötétítettem, két indokból.
Az arcán túl nagy volt a kontraszt, illetve a szeme körül akartam hangsúlyozni az ártó szándékot()
A puska mögött pedig muszáj volt sötétíteni, mert úgy teljesen úgy festett, mintha csak egy matrica lenne rajta.
Ettől függetlenül megnézhetjük kicsit világosabb kivitelben.easy...rider:
Vazze, kifolyik a szemem...lehet, hogy nem másfél órát kellett volna aludni.
Mindenesetre most sem igazán látom.
Az az 1pixeles halvány sáv(talán)?Szerk:
Leszedtem, az a füle volt...úgyhogy mára feladom.
Tényleg nem látok semmit. -
Peterson_
addikt
Amint időm engedi, meglátom mit tehetek vele, de nem garantálok semmit.
Emellett azért ha lehet, jól jönne a képed nagyobb verziója, mert semmilyen puskát nem szeretnék pixelenként összerakni
Egyébként ha valaki lát benne lehetőséget, nyugodtan elkezdheti, hátha jobb lesz az eredmény mint ami az én elképzelésemből születne. -
Peterson_
addikt
Az már részletkérdés ki mennyit szán rá szerintem.
A végeredmény sokkal fontosabb.
Nyilván ha nem lennétek/lennénk ennyien(na nem mintha sok lenne), én sem szöszölhetnék az amúgy felejtős képekkel.
De hát nagyot kell ugrani, különben nem fejlődök sehova
Egyébként ha ismerném a titkos ps fogásokat, biztosan nem kerülne ennyi időbe.
Amúgy sem maga az átrajzolás időigényes, hanem úgy összehozni, hogy az itteni követelményeknek is megfeleljen
~50-60pixellel. -
Peterson_
addikt
válasz
psycroptic #2990 üzenetére
Ez a kép nem rossz, csak túlzottan részletes.
Hasonló vonalon indulj el, valami egyszerűbbet keresve. -
Peterson_
addikt
"Fényképből mi nem készítünk már, mert túl időigényes. Ha meg tudnám tanítani a többieket a gyors és egyszerű átalakításra (mert nem olyan bonyolult, ha megvannak a megfelelő eszközök hozzá), akkor talán vissza lehetne hozni ezt a fényképből átalakítós dolgot. Egyszer majd talán..."
-Addig meg itt vagyok én, aki sumákban pepecselget rajta 5-6 órát, aztán lesz ami lesz
(az egyszerűbb módszert nem is ismerem).
(#2948) deicide:
-Szép ám -
Peterson_
addikt
válasz
Menthirist #2902 üzenetére
Ez most a kész, vagy micsoda?
Mert gif-et már csak a kész alapanyagból érdemes csinálni.3.Aragorn:
-Köszönöm szépen -
Peterson_
addikt
Kedves moderátor urak, KisTücsök kolléga nyulával mi legyen?
Lehet azzal a vérnyúllal valamit kezdeni(javítsak rajta még), vagy marad Ndruu nyuszija? -
Peterson_
addikt
Köszönöm a tippeket.
Nem próbáltam, két okból sem.
1: - Ahogy múltkor is mondtam, fogalmam sincs, hogyan kellene
2: - handmade,tehát csak a kontúrozás, konvertálás készül PS-ben... szóval a színeket sem tudom olyan könnyen manipulálni
Méregettem egyébként több arcképhez is, van aminél nagyobb, de sokkal azonos méretű és van aminél kisebb is.Világosabb kivitelben egyébként:
Mondjuk valahogy pont a kettő között kellene talán belőni.(?) -
Peterson_
addikt
No, hát Ndruu által linkelt első nyusziból próbáltam az eredeti alapján kicsit "betegebbre" mókolni, de nem igazán vagyok elégedett az eddigiekkel.
Mindenesetre beteszem ide az általam rajzolt nagy képet és a kicsit is, hátha valamit lehet vele kezdeni:Bati0501:
-Azért remélem nem bántad meg, hogy az enyém választottad -
Peterson_
addikt
válasz
KisTücsök #2847 üzenetére
Jelenleg nem, de garantálhatom is, hogy nem látszana belőle kb semmi.
Ha befejezném, akkor is csak talán lenne jó.
Ha gondolod, aludj rá egyet, esetleg addig pepecselek.
Ha nem tetszik, vagy nem felelne meg, akkor már van egy igencsak jól sikerült darab.
Meg hát, így meg Ndruu dolgozott feleslegesen.Noddy:
-Szerintem nem. -
Peterson_
addikt
válasz
KisTücsök #2845 üzenetére
Nugodtan válaszd a másikat, nekem is nagyon tetszik.
Nekem egyébként a kecske ugrott be róla ahogy csináltam, de hát muszáj volt így is levenni a füleiből
Húsz perc munka volt benne ahogy írtam, szóval nem nagy érvágás,de természetesen jóra fejeztem volna be.
Röviden arra gondoltam ,hogy megcsinálom a beteg képről vett színekkel, néhány stílujeggyel.
Nyilván a készet lett volna érdemes megmutatni,ahol nem ezek a stilizált színek vannak csak, de hát ha nem muszáj én sem ölök bele 3-4-5+ óra munkát. -
Peterson_
addikt
Közben én is nekiálltam, de egész más irányba.
Nem szoktam ilyet kitenni, mert még nagyon az elején van(húsz perc és kb 20%), csak úgy nagyjából el lehet képzelni.De nem ragaszkodom hozzá, hogy befejezzem
Pláne, hogy van már egy kész, és az legalább nem ilyen beteg mint ez....LnB:
Igen eléggé, de ebből rengeteget le lehet szedni, minden hasonlóan átrajzolandó témát így kezdtem el.
Az óra látszódi kb-ra, de egyébként nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne.
Csak láttam benne fantáziát, gondoltam pepecselek rajta kicsit. -
Peterson_
addikt
válasz
Keeperv85 #2824 üzenetére
Nyugodtan véleményezhetsz, hisz ez OFF totyik.
Egyébként saját dolgom nehezítettem a saját magam által elkövetett hibákkal, különben már két napja kész lehetne.
A hócipőm nem volt tele, csak ha mrá valaki vár rám, ne a saját bénázásommal húzzam az idejét, miközben lehet, hogy más sokkal jobban megoldaná.
Azért a vállat már nem faragnám át, a saját fejemet meg előbb venném le, mint ahogy ezét sikerüljönTamoo:
-
Peterson_
addikt
Megemelted, ahogy mondtad?
Egyébként nagyon szépen megcsináltad. A válla is mindjárt más így.Ndruu:
-Le a kalappal, zseniális lett.(#2813) regener:
-Hékás, azért nem muszáj ám két év után feltétlenül cserélniNa viccet félretéve, nagyon szívesen, és használd egészséggel.
Ezúton is köszönöm minden Arcképmágusnak a rengeteg segítséget különösen Tamoo-nak. -
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2796 üzenetére
Az ősz haj váltott ki nemtetszést, de emellett kiállok.
Kell oda.
A vállak olyanok amilyenek, próbáltam elképzelni hogy lenne jó, hogy ne kelljen szétbarmolnom az egész képet újra, de röviden vagy zsiráfnyak, vagy ez.
Van benne ezenkívül két hiba.
Az egyik a homlokán, a másik a jobb vállánál a kis pötty.
Sajnos nagyban ez egy ruhagyűrődés és egy valósághűbb hajvonal, de kicsiben inkább látszik hibának.
Emellett "kicsit" rosszul csináltam a mentést, ezért is lettek itt ilyen rece hegyek.
Ezeket kijavítom, és remélhetőleg Te is megkapod végre a két másik kollégával együtt.
Tíz körül érek haza, akkor neki is esek. -
-
Peterson_
addikt
Köszi, de azért ekkora, mert előzőleg kb 2 pixellel nagyobbat kértél.
De akkor megcsinálom majd kisebb méretben.
A jobb oldalán a felénél nem látsz egy pixelnyi pöttyöt?
(én már csak telefonról nézem, de itt mintha lenne)
Richard Rawlings jó lesz így?orrlyuk:
-Nincs róla kidolgozottabb forrás?
Persze az is rajz legyen lehetőleg és ne túl 3D-s. -
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2769 üzenetére
Nem, tényleg furcsák, mivel ugye a feje nem, így viszont a vállai kicsit karikatura beütésűek.
Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy ha neked megfelel, most már tényleg jónak kell lennie.
Az őszes részek kérdésével én is így vagyok.
Max nem fogadják el, és tényleg megtükrözzük az eredeti arcképed58px -->
57-->
-->
regener:
-Ja neem, ez két különböző.
Ha így megfelel, akkor én is késznek tekintem.
A méretet majd megmondják a mesterek, bár erre mondta Koxx, ha jól emlékszem, hogy kb ekkora legyen.
Nekem Samsung LCD monitorom van, de tényleg nem látom rajta ezeket a dolgokat(még nagyban sem).
A Nóta amoledjén már más, de az meg kicsit túlszínezett. -
-
Peterson_
addikt
válasz
regener #2742 üzenetére
Ezzel én is elégedett vagyok, de az a lényeg, hogy neked megfeleljen, hiszen sokáig lesz a társad.
-Én már nem nyúlnék hozzá, de ha nem megfelelő, akkor természetesen muszáj lesz.vond:
-Tök jó, hogy mindig olyat mondtok amiről fogalmam sincs hogyan kell
Egyébként láttam én is, hogy valami ilyesmit kellene, csak ugye a fotóbolthoz nem sokat konyítok. -
Peterson_
addikt
válasz
Peterson_ #2731 üzenetére
Én jobban nem nyúltam bele, lehet,hogy Tamoo verziója lesz a nyerő, de akkor szegény ördögnek újra meg kell csinálnia pár pixellel nagyobban(visszanagyítani nem lehet)
Mindenesetre én kicsit nagyítottam, és igyekeztem rajta állítani.a legegyszerűbb, 60px->
az eredetiből: 58px->
Ennyire futotta.
A másiknál sem tudtam boldogulni, ahogy belerajzoltam, egy pixelhalmaz lett a végeredmény, szóval a vállak maradtak:
62px->
55px->
-
Peterson_
addikt
.
-
Peterson_
addikt
válasz
Bati0501 #2726 üzenetére
Öhm, szerintem kicsit kellene rá kontúr kívülről, illetve maradt pár kósza pixel, amitől kicsit mosódott.
Ezen kívül a vállait egy kicsit oldalt le kellenekerekíteni, hogy ne ennyire látványosan oldalirányban szakadjon meg.
Szerintem(!)
Az őszes részeket kicsit túlzottan visszaszedtem,mert nagyobban túl hangsúlyosnak láttam, a programban amivel csinálom meg kicsit máshogy adja ki magát kicsire összenyomva is, mint aztán amilyen lesz.
Illetve a méretet nem tudom, hogy hogyan lenne jó, ez lehet hogy kicsit túl nagy.De most megcsinálom, meg regener-ét is végre, feltéve ha az asszony nem túr ki a gép elől
-
Peterson_
addikt
válasz
regener #2719 üzenetére
Semmi baj, én is be voltam sózva, amikor Minatót kaptam
Csak azért írtam, hogy megnyugtassalak.
De szerintem Tamoo verziójánál jobb nem nagyon lehet.
Max tényleg az a pár pixelnyi javítás, esetleg a fekete részek leheletnyi halványítása.
Valamennyire azért plasztikusnak kell maradnia.
Egyébként a kékes-szürke, vagy a szürkés-barna verzió tetszik? -
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
válasz
regener #2681 üzenetére
Nagyon szívesen.
Ha szeretnéd ezt a képet, akkor még kicsit dolgozunk rajta.vond:
-Köszönöm, jogos amiket mondasz, bár részben szándékos is volt.
Mivel eléggé hasonlít Batmanre, így nem szerettem volna, ha apróban elvésznek a részletek amelyektől megkülönböztethető(bb) lesz a karakter.
Meg hát igazából nektek van jó szemetek ehez, nekem nehéz erre ráállnom.
Ha gondolod, és kedved is van hozzá, elküldöm az eredeti átrajzoltat, és megcsinálhatod.
Nem haragszom meg érte, hisz úgyis az a lényeg,hogy a lehető legjobb legyen az eredmény.Vagy esetleg itt van ez, ezt Tamoo javította:
-
Peterson_
addikt
válasz
regener #2638 üzenetére
Csak nem bírtam ki.
Nekiestem a hamiskártyás Batmannek, úgy néz ki meg tudom oldaniLnB.LnB:
-Három év szünet után kezdtem újra rajzolni, de majd biztos lelohad a lelkesedésSzerk:
-Kedves kolléga, csak akkor csinálom, ha legalább megvárod milyen lesz.
Feleslegesen én sem szeretek dolgozni. -
Peterson_
addikt
válasz
regener #2638 üzenetére
Tudom, láttam. Esetleg várj még, és ha nem válaszol rá egy modi, vagy Arcképgyáros, tedd fel újra a kérdést.
Végülis ebben ők döntenek.
Az meg nem vétó ha nincs válasz.3.Aragorn:
+1,
-Az önmagában még nem annyira gáz, de a forrás tényleg elég ergya.
Sok meló, kevés eredmény.
Egyébként már a Gamepod híreknél sem értettem ezt a karaktert.
Legalább fület ne raktak volna ráPepe:
-Az egyik kosarasról készült kép nemrégiben úgy, hogy már volt egy
Egész egyszerűen teljesen más volt a két kép jellege. -
Peterson_
addikt
Én még mindig azt mondom, hogy az általad legelőször linkelt a legjobb, feltéve, ha beéred a fejjel esetleg kis nyak és vállrész.
Kerestem én is,de csak ilyen manga-szerű képet találtam, és az is valami scannelt kézi rajz.
Vagy esetleg valami mást válassz...de kapkodni nem kell, főleg, hogy utána jó esetben minimum két évig viseled.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest