- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tolts.hu #5870 üzenetére
Hááát.. Elég sok részt újra kell rajzolni, ha kiszedik az előtérből az embert. Plusz ez az előregörnyedt testtartás nem tudom, majd hogy mutat kicsiben. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem egyszerű munka az biztos. Várjuk meg amíg egy modi vagy egy arcképgyáros is véleményt formál.
-
válasz
Snip3r_HUN #5858 üzenetére
Oké, akkor melyiket szeretnéd? Ezt, vagy a vond által is linkelt Dota 2 Axe karaktert?
-
válasz
Snip3r_HUN #5850 üzenetére
Nem, foglalt a karakter. Pluszban kérlek olvasd el az arcképgyárosok kéréseit, ahol tökéletesen le van írva, hogy milyen a jó forráskép, mert amiket linkelsz, azok nagyon nem azok.
-
Srácok, köszönetnyilvánítás csak ebben a topikban legyen.
-
válasz
Piftuka #5799 üzenetére
A probléma ott van, hogy az arcképkészítés nagyon nem abból áll, hogy "lekicsinyítjük" és kész. Ajánlom figyelmedbe Wyll által készített videókat, hogy hogyan is készül el egy PH-s arckép: [link] és [link].
Az általad jónak gondolt forrásoknál nincsenek határozott kontúrok, a legtöbb 3D hatású és fotószerű. A jó ötletektől nem zárkózom el, de ezek akkor is alkalmatlanok, akárhogy ragozzuk...
-
válasz
Piftuka #5796 üzenetére
Alkalmatlanok amiket linkeltél, mert nagyon részletesek, kicsiben semmi sem fog látszódni az ilyenekből... Az egyetlen talán jó a 4., de ott még kisebb a fej, mint azon amit a kérvényező szeretne, plusz ugye fekete fehér, ami még több munkát jelent. Szerintem maradjunk azoknál a forrásoknál, sokkal egyszerűbb kontúrokkal rendelkeznek, ezáltal könnyebb velük dolgozni.
-
pr1mzejEE
Ilyesmi forrásokat kellene keresni: [link] A lényeg hogy egyszerű, rajzfilmszerű legyen, jók legyenek az arányai, hogy jól vágható legyen. Pluszban ne hasonlítson a már meglévőkhöz.
-
Én is visszamentem a kérésekben, és megtaláltam Őt. Elég sok jó forrás is van abból a mit szeretne: [link]. Beraktam az összefoglalóba is.
-
-
válasz
zombinyul #5618 üzenetére
Most akkor jó lenne, ha eldöntenéd, hogy melyik arcképet szeretnéd. Azt írtad, inkább a szabadok közül szeretnéd az American dad-ből Steve-et.
A kész, szabad arcképre írtam, hogy linkeld be a fő topikba, nem az előző tengerimalacos forrásképet... Azt a hsz-t töröltem. -
válasz
spanglee001 #5620 üzenetére
Szia!
Szerintem jó lesz. A fő topikba illeszt be a kész képet az engedélyeddel együtt és majd jóváhagyják a modik, ha ők is úgy látják, hogy minden oké vele.(#5616) Scooter74
Megfelelő a forráskép, majd egy arcképgyáros elkészíti, ha lesz rá ideje.
(#5618) zombinyul
A szabad arcképet is választhatod. Neked is ugyanaz szól, mint spanglee-nak, illeszd be a fő topikba a képet az engedélyeddel együtt, és majd a modik pecsételik, plusz készítenek hozzá kis képet.
(#5621) G4ga
Mindkét karakterből az első forrás megfelelőnek tűnik, majd egy arcképgyáros elkészíti, ha lesz rá ideje.
-
válasz
Skillet #5416 üzenetére
Nem lehet, alkalmatlanok. Most őszintén, elolvastad egyszer is az arcképgyárosok kéréseit? Folyamosan 3D render képeket linkelsz, amikből mindig keresek rajzos forrást, hogy meg lehessen csinálni, de eddig mindegyiket visszautasítottad. A kérésekben gyönyörűen le van írva, hogy az általad linkelt források miért nem jók.
(#5415) tboy93
Nem, mert lehetetlen jól megvágni. De a másik topikban írtam, hogy ebből jó lesz. Kicsit legyetek türelemmel, ha kérhetjük.
-
Akkor azt javaslom olvasd el a szabályzatot. Az általad linkelt források alkalmatlanok, lényegében fotók 3D-s alakokról, így ezekből nem lehet avatar. Ugyanaz a lecserélt arckép pedig változtatás nélkül nem lehet.
-
Boldog új évet mindenkinek!
-
Modik, erről már csak a pecsétek hiányoznak, a kis kép itt van, majd ne feledkezzetek meg róla.
-
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
válasz
energy4ever #4974 üzenetére
Hetente frissítem az adatbázist, nem jelenik meg egyből..
-
válasz
Nataniel #4939 üzenetére
Miért lenne? Nem érted, hogy mit szeretnének mondani a többiek.
Adott a rangrendszer, ami szerint 800 kombinált hozzászólásod kell hogy legyen és 180 napos reged, ahhoz hogy senior tag legyél.
Ahhoz, hogy egyéni arcképed lehessen senior tagság ÉS 2500 napos reg kell. Két különböző dolog. -
válasz
freemanone #4874 üzenetére
Hétvégén fogom frissíteni.
-
válasz
GrooveHero #4527 üzenetére
Az a "pár nap" szerintem bő két hét még. Legközelebb csak 15-e után zárják az egyéni elbírálásokat, és néhány nappal akár egy héttel utána van eredmény.
-
válasz
s3nsitivity #4433 üzenetére
De jó lesz, csak majd aki készítette csinál hozzá kis képet, és talán finomít rajta.
-
válasz
s3nsitivity #4429 üzenetére
De most akkor nem ezt választottad?
-
válasz
s3nsitivity #4410 üzenetére
-
válasz
aytukabozs #4315 üzenetére
Nincs egyéni avatarja, egy DG érme van amit a Desktop versenyen nyert.
Valamint azért lett törölve, mert a közelében sem vagy a jogosultságnak, és az arcképgyárosok így is el vannak csúszva a munkákkal, nincs idő másfél évre előre dolgozni.. -
Többek között azért, mert újabban elfelejtődött az engedélyadásokhoz odaírni, hogy olvassák el a szabályokat. Az utóbbi időben, amikor a modik odaírták az engedélyhez, hogy olvassanak el mindent, nagyon kevés volt az olyan emberke, aki teljesen alkalmatlan forrásképpel jött.
-
Először is gratulálok Vond-nak az új ranghoz.
@fi:zi'k
Gyakorlásnak szerintem jó lehet egy Simpson karakter is, pl nincs még: Itchy, Krusty bohóc (Ropi), Lisa Simpson, Maggie Simpson, Marge-ot nem ajánlo maz arányai miatt, maximum kibontott hajjal, vagy gyerekként, amikor kicsi a haja, esetleg még nagyapi. De rengeteg mellékszereplő van, akiből lehetne készíteni. Persze a Simpson fan beszél belőlem (
), de egyébként tényleg elég könnyű alapanyagok.
-
Modik nyomjatok már még egy pecsétet ide legyetek szívesek. a Srác már 22 napja vár, hogy be legyen állítva.
-
válasz
-=Vacsek=- #3664 üzenetére
Nem. Már a Deviantart-os nevében is benne van, hogy miért: render. .LnB linkjeiből válogass, azok jó alapanyagok.
-
válasz
GrooveHero #3389 üzenetére
Ezzel szó szerint nincs semmi munka, tökéletes.Á, közben írtál, így már nem vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest