- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Vajon mennyi idő még mire újra lehet egyéni avatart kérni?
-
rep3at
őstag
Én is nagyon várom már, sajnos pont rosszkor lettem őstag.
-
daninet
veterán
Tudni /sejteni/ mik lesznek ezek a változások?
-
madstunt
addikt
Azt kérdezném, számomra még mindig tart az egyénitől való eltiltás?
azóta jó és segítőkész kiscica voltam akárcsak a kitiltásom előtt -
Воланд
titán
válasz
Synthwave #491 üzenetére
Igazság szerint itt megkaptad az engedélyt az egyéni arckép megszerkesztésére. Tehát utána írhattál volna az Arcképszerkesztő topicba, hogy milyen egyéni avatart szeretnél magadnak. Majd miután kész a kép és kérvényezed a kép beállítását, akkor beszélik meg a moderátorok egymás között, hogy megkaphatod-e, vagy pedig sem.
Itt érdeklődj arról, hogy milyen bejegyzések vannak az adatlapodon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Nekem is lenne egy kérdésem (aztán lehet, hogy rossz ajtón kopogtatok).
Őstag lettem a közelmúltban végre én is és szeretnék egy egyedi avatar-t.
Írtam már az igénylő-topikba (tudom, most átmenetileg szünetel a dolog), ahol Kidus-tól azt a választ kaptam, hogy egyéni elbírálás lesz, merthogy a múltban volt velem valami.Igazából az érdekelne, hogy mi volt velem? :S Emlékeim szerint nem volt soha ban-om, sem komolyabb összetűzésem senkivel, üzletszerűen sem károsítottam meg senkit.
Ill. még az, hogy erre az egyéni elbírálás-dologra mikor/hogy fog sor kerülni?A választ előre is köszönöm.
-
Üdv!
Várható mostanában, hogy újraindul az arcképezősdi? -
Olcsi
senior tag
Köszönöm mindenkinek az új arcképem lehetővé tételét!
-
ntomka
nagyúr
Köszönet mindenkinek, aki részt vett az új arcképem létrejöttében!
-
Krisinto
őstag
Ezek szerint ha lejár a 60 nap, utána is el leszek utasítva?
-
Saccco
nagyúr
Köszönöm mindenkinek aki az új arcképem létrejöttében segédkezett.
Koxx & Kidus
kép + engedély -
Psychonaut
veterán
Szeretnék mindenkinek, legfőképpen Ndruunak köszönetet mondani az új arcképemhez nyújtott segítségért.
-
föccer
nagyúr
Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, aki az egyéni avatárom létrejöttében segített.
Üdv, föccer
-
busman
veterán
válasz
RoyalFlush #480 üzenetére
Köszönöm!
-
busman
veterán
A tiszelt moderátorokhoz lenne egy kérdésem. "- Amennyiben már rendelkezel egyéni avatarral, de váltani szeretnél másra, 2 év elteltével megteheted (az idő mindig az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg). "
Erre hivatkozva kérdezném,hogy élhetek-e ezzel a lehetőséggel.Kicsit öregedtem,talán komolyodtam is,Ezért egy hozzám jobban passzoló avatárt választanék,persze ha lehet.Előre is kösznöm! -
Archer
őstag
Köszönet mindenkinek aki hozzásegített az új arcképem létrejöttéhez
-
EczkE
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a türelmet.
-
Speed®
titán
Köszönöm szépen az új pofázmányomat mindenkinek, aki közrejátszott az elkészülésében/engedélyezésében
-
szab.tam
nagyúr
köszönöm mindenkinek, aki közreműködött az avataromban.
igen, NEKED IS!!!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap lettem őstag és éppen a jogosultság meglétére várok, hogy mehessek az arcképszerkesztő topicba.
Lenne egy-két kérdésem, és gondoltam, hogy a topic lazább volta miatt itt teszem fel őket, remélem nem bajNem találtam arra utalást, hogy mekkora a legkisebb méretű kép, amiből a képszerkesztők még vmi értelmeset ki tudnak hozni, tehát mekkorának kéne lennie legalább egy képnek?
Illetve ezen 3 kép közül:
1.
2.
3.
figyelembe véve, hogy ez a max méret, ami van nekem belőlük, meg a képek többi tulajdonságát, melyiknek van nagyobb esélye, hogy egy jó, szép avatar készüljön belőle?
Köszi! -
Hasek
Közösségépítő
wheeeeee
Köszönöm!
-
Geresics
addikt
Mivel ez a "lazább" topic, ezért itt nyugodtan kifejthetem a véleményem
Azért elég régóta regisztrált tagja vagyok a fórumnak, sőt, látogatom is rendszeresen. Lehet, hogy csak most értem el a kvázi-tag rangot, de itt szeretném leszögezni, hogy ennek ahhoz is köze van, hogy tudok olvasni és keresni. Nem teszem fel azt a kérdést, amit 1-2 hsz-el előttem feltettek, és próbálom nem azt válaszolni, amit hárman előttem már leírtak, egyszerűen csak tudom, hogy hogy kell használni egy fórumot. (Hozzáteszem: legtöbbször. Én sem vagyok tökéletes)
Ha így nézzük, soha az életbe nem lehet saját avatarom, mert még újabb 1000 nap múlva sem leszek tag. Az biztos, hogy csak a rang-hajhászásért nem fogok elkezdeni írogatni mindenhova, még akkor sem, ha nem csak offolás lenne, hiszen google az én barátom is. (Bár pont a minap feledkeztem meg róla)
Ellenben évek óta van egy avatarom, amit mindenhol használok, és szerintem tökéletesen passzolna a PH! arculatába, csak a háttérszínt kellene módosítanom rajta. (Ha nem működik a link, akkor pls. küldjetek egy PÜ-t, és javítom, mert lehet, hogy hozzáférési gondok lesznek, sry.)
Nem fogom azt kérni, hogy tegyenek kivételt velem, mert a szabály az szabály, és rám is vonatkozik. Csupán felhívni szeretném a figyelmet, hogy az én véleményem szerint ez így kitolás azokkal, akik tudják hogy működik egy fórum, és tudják hogyan kell keresni. -
Gergő_
őstag
üdv
Egy illetékes moderátortól kérdezném, hogy mikor igényelhetnék legközelebb avatart, ha igényelhetnék..?
köszi -
Zsom!
tag
Sziasztok!
Tudom még nagyon-nagyon-nagyon messze van mire kaphatok egyéni avatart, de ha valaki nagyon ráér akkor alkotna valamit ebből a képből?
-
Cyberpunk
félisten
Üdv.
Lenne egy kérdésem. Mitől lehet az hogy az Arckép request topikba kérvényezett és belinkelt nagy kép nem jelenik meg, de a kicsi igen? Egyik böngésző sem jeleníti meg és az imageshack oldalon sem pedig miniatűrben jelzi hogy ott van. De a direck link sem jó.
Akkor most mi legyen töltsem fel újra -
peti_s
addikt
Mivel nem akartam a másik topicot szemetelni, itt köszönöm meg még1x az új "arcképem" .
-
-
válasz
Csakénvagyok #453 üzenetére
koxx, Hasek, RoyalFlush, én, vagy aki ért hozzá és éppen ráér.
- Ha nehézségeid adódnak a képszerkesztéssel, akkor az Arcképszerkesztő topicban a segítségedre lesznek. Ebbe a topicba, egyébként is írnod kell majd, az előzetes engedélyek megszerzése érdekében(lásd fentebb: „A kéréssel szemben támasztott feltételek”)
- Az arcképszerkesztő topicban csak abban az esetben kérheted a képed megszerkesztését, ha már teljesítetted a személyi feltételeket. (lásd fentebb) Ha ez még nincs meg, viszont szeretnél megszerkesztetni egy képet, akkor a Képszerkesztő topicban segítenek neked.
Hasek: Visszamennyé!
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Csakénvagyok #453 üzenetére
Hello!
Ide belinkeled az alapanyagot, amelyből szeretnél arcképet készíttetni, és a hozzáértő kollégák megcsinálják neked.
Viszont a linkelt topic, első hozzászólását olvasd el. Abban van leírva, hogy hogyan, s miként működik ez az arcképes mizéria. Érdemes átfutni.
-
Csakénvagyok
őstag
Hali!
Lassan letelik a 600 napom, és én is szeretnék egy egyéni avatart.
Lenen egy kérdésem:
Ha van egy képem ki segít avatart csinálni belőle? Mondjuk én is megpróbálkoznék, de nem biztos hogy összejön.Tudom hogy még nem vagyok jogosult, azért is ide tettem fel a kérdést, és nem a request topikba.
-
BITBOYS
addikt
Halihó!
Amennyiben lehetséges szeretném visszaadni vagy másra átruházni az avataromat.
További szép napot!
-
Winner_hun
félisten
válasz
MZsoltee #449 üzenetére
Request topik:
A kérésekkel szemben támasztott feltételek
- Csak olyan képeket várunk ebbe a topicba, amik előzőleg az Arcképszerkesztő topicban legalább egy, arcképfelelős moderátor (jelenleg: RoyalFlush; Kidus; Pompi) által véleményezésre kerültek, és szabad utat kaptak.
Te úgy mentél a request topikba hogy semmi kép, csak kéred azt a valamit (még képet se tettél be róla)
Namost azt a képet a szerkesztő topikba tedd be, lesz aki meg fogja csinálni és ott majd megmondják hogy kaphatsz-e egyéni avatart vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest