- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryobi
csendes tag
A clean install azért jobb mert nem lesz benne semmilyen régi "szemét", illetve tapasztalatom szerint gyorsabb és stabilabb is mint mikor 8.1-ről frissítettem 10esre.
Amúgy ha valakit érdekel a Cesiumom 22K-ért vihető, az ár tartalmaz egy Hama (135503) X-pand tokot is, 2017.március vagy áprilisig garis.
-
Ryobi
csendes tag
válasz
Kavinton75 #27 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem érdemes ezzel próbálkozni, ugyanis a Media Creation Tool is csak a 10240-es Build-et szedi le,
nem a novemberi frissített verziót.Info:[link]
-
Ryobi
csendes tag
Szia!
Bootoláshoz be kell lépni a Bios-ba, ehhez kell egy otg kábel, Usb hub, billentyűzet, esetleg egér.
Bekapcsoláskor ha rá van dugva minden akkor már nem tudom pontosan mivel, de a szokásos billentyűk egyikével (F11,F2,F1,F12, Del) be tudsz lépni a Bios-ba, ott ki tudod választani, hogy USB-ről bootoljon.
Fonos,hogy clean install-t (USB-ről bootolva telepíteni) csak az update-es frissítés után, mert különben nem fog aktiválódni a windows. Telepítés után sok minden nem megy (pl. érintőkijelző, audio stb.), az eszközkelezlőben egyesével adtam hozzá manuálisan a drivereket, az ismeretlen eszközökhöz ezzel a módszerrel azonosítottam őket.És mikor már tudtam mi az ismeretlen eszköz a lementett drivert betallóztam hozzá és működik.
Kicsit bonyolult, de működik.(Egyedül a forgatásnál van bajom, hogy az álló (portrait) módnál fejjel lefelé jelenik meg, de nem zavaró különösebben mert ha álló mód kell akkor fixálom a kijelzőt.Ha arra van valakinek megoldása akkor azt szívesen fogadnám.)Driverek: (Win8.1 alól mentett):
[link]Windows 8.1 Archos Cesium 80 Image: (Hogy ha kéne ez is.)
[link] -
Ryobi
csendes tag
Szia,
Azóta már feltettem frissítéssel, sőt clean install-on is túl vagyok.
(Recovery eltávolítva, 8.1-ről van image-em is, de simán lehet bármilyen bootolható windows pendrive-ról telepíteni, csak néhány eszközt manuálisan kell telepíteni mert ismeretlen eszköznek látja.) -
Ryobi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már feltenni a win 10-et archos-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macrodroid
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged