Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DragoX
tag
Szerintem előtte nem árthat látni azt, hogy egy kulcsrakészebb disztró esetében kb. hogy működnek a dolgok. Abból is lehet azért ihletet meríteni. Arról nem is beszélve, hogy ha valakit mély vízbe dobunk, megnő a "linux sokk" esélye. Ellenben ha valaki nagyon elszánt, és nem bánja, hogy a tanulási folyamat során még lóghat a lába egy-két/több dolognak, annak én is ajánlom.
-
DragoX
tag
Most látom hogy megnőtt az érdeklődés az Arch iránt. Amikor utoljára néztem eléggé be volt halva a topik. Én már vagy másfél éve használom XFCE felülettel, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mondjuk a systemd-re való váltás nem volt zökkenőmentes, összesen vagy fél nap biztos rá ment. Egyébként ha jól összerakja az ember, nem túl karbantartás igényes az Arch, de azért kezdő linuxosok szerintem jobban járnak, ha bemelegítenek egy könnyebben belakható disztróval. (ez csak az alap Arch linuxra érvényes)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- iPhone 16 Plus 128GB 100% (Garancia: 2028.11.11-ig MediaMarkt)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB