Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DragoX
tag
Szerintem előtte nem árthat látni azt, hogy egy kulcsrakészebb disztró esetében kb. hogy működnek a dolgok. Abból is lehet azért ihletet meríteni. Arról nem is beszélve, hogy ha valakit mély vízbe dobunk, megnő a "linux sokk" esélye. Ellenben ha valaki nagyon elszánt, és nem bánja, hogy a tanulási folyamat során még lóghat a lába egy-két/több dolognak, annak én is ajánlom.
-
DragoX
tag
Most látom hogy megnőtt az érdeklődés az Arch iránt. Amikor utoljára néztem eléggé be volt halva a topik. Én már vagy másfél éve használom XFCE felülettel, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mondjuk a systemd-re való váltás nem volt zökkenőmentes, összesen vagy fél nap biztos rá ment. Egyébként ha jól összerakja az ember, nem túl karbantartás igényes az Arch, de azért kezdő linuxosok szerintem jobban járnak, ha bemelegítenek egy könnyebben belakható disztróval. (ez csak az alap Arch linuxra érvényes)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB