- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ubyegon2 #4911 üzenetére
Annyi hogy új gép van és nem akarok Windowst venni, Persze el lehet sírni a Microsoftnak hogy megdöglött az alaplap, hátha megsajnálnak de én elég rosszul hazudok.
Na oké, már nem léptet ki. A fehérség maradt. Állítgattam a rendszer témát és a Firefoxét is, de maradt. Érdekes hogy csak hozzászólás írása közben fehér, máshol nem. Lehet valami bug.
-
-
Az új összelegózott gépemre Linuxot tettem. Történelmi pillanat 18 év Windows után. Régebben is próbálgattam disztrókat de Windows mellett nem volt idejük kibontakozni.
Tudom kezdőként nem ez a legjobb választás de ez volt szimpatikus.
Az a gond hogy pár perc inaktivitás után kiléptet a rendszer és vissza kell jelentkezni. Ezt hol lehet kilőni?
A másik hogy most a hozzászólás írása ablakban fehérek a betűk. Alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest