Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
Gugli után sem voltam biztos benne, hogy ez kell nekem. Illetve gugli mondta azt is, hogy XFCE nem tesz fel alapból ilyet. Leszedtem az általad használtat+manager. Ez picit olyan ágyúval verébre eszköz számomra. Magától nem indul semmi. Managert el kellett indítani adni egy jelszót, beléptem, leválasztás után már nem kérte egyiket sem, de újraindítás után a managerest igen. Akkor meg mindegy melyiket adom meg. Tehát félsiker, majd 500MB árán. Ha kalapálok talán lehet teljes siker is, de nem értek hozzá, nem akarok, hely sincs
Az irány megvan, majd lehet megnézek másikat is, egyelőre beletörődöm. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az irány megvan, majd lehet megnézek másikat is, egyelőre beletörődöm. Köszi!