- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
+1 igen maximálisan eggyetértek amit mondasz,dettó én is azt szertem hogy gépemen az rendszerem azt csinálja amire nekem szűkségem van.
cibus nak
Ó mik a felesleges cuccok,mindenkinek más más és pláne van lehetőség 0-áról építeni a tetszésünk szerint alakitan és testre is szabn sajáti igényeink szerint a rendszert....
-
cibus
senior tag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
Tudja hogy mik a felesleges cuccok amik lassítják, azt miért ne gyomlálhatná ki? Plusz az első bejelentkezéskor van egy programválasztó , csak be kell pipálni mit akarsz hogy települjön, és automatán csinál mindent. ez volt számomra a legnagyobb érv, nem lesz tele szeméttel, plusz attól hogy ők így bekonfigurálták előre, attól még utólag minden változtatható saját ízlése és utána egy rém egyszerű backuppal el lehet menteni mindent egy későbbi visszaállításra, telepítésre. Szerintem zseni, főleg kezdőként. És nagyon nagyon gyors rendszer.
Persze lehet van akinek ez nagyon nem tetszik, de szerencsére nem kötelező ezt a rendszert használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest